עגלת ABC ממבה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת ABC ממבה
    מבולבלת
    02/09/2015

היי,
    קנינו עגלת ארמדילו פליפ XT אבל כשהלכנו לחנות אחרת כדי לרכוש רהיטים, אמר לנו המוכר שהעגלה ממש לא מומלצת ושהיבואן הספיק להביא אותה לארץ בעקבות טענות של הורים. הוא המליץ לנו במקום על עגלת ממבה ואמר שהיא טובה בהרבה. אשמח לשמוע את דעתך לגבי הממבה לעומת הארמדילו וכן האם אתה יודע משהו על כך שמפסיקים לייבא את הארמדילו לארץ.
    תודה רבה מראש!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת ABC ממבה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מצטרף לשאלה- אמרדילו פליפ לא טוב?

דויד
    02/09/2015

מה לגבי סייבקס פריאם? (בהשוואה לבי3 וארמדילו)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מצטרף לשאלה- אמרדילו פליפ לא טוב? - תגובה

קובי סופר
    02/09/2015

שלום דויד,

דגם גדול יותר בקיפול ויקר בהרבה, בעיקר משלמים על העיצוב. אם מגיעים למחירים האלו המתחרות מגרמניה הרטן ואיי בי סי דיזיין (דגם ממבה פלוס) לדעתי יותר מוצלחות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עגלת ABC ממבה - תגובה

קובי סופר
    02/09/2015

שלום,

פשוט שקר של מוכר שיש לו אינטרס למכור! אני גם מנחש באיזו חנות זה נאמר אך לא אכפיש את החנות (למרות שמגיע לחנות שמשקרת!). הפליפ XT פופולארית מאוד ולכן היבואן לא עומד בביקוש, אי לכך הוא מוכר אותה למעט מאוד חנויות, אלו שלא מוכרים מוכרים סיפורים. אני מאוד אוהב את חברת איי בי סי דיזיין אבל אני לא ממליץ על הממבה מכיוון שהטיולון שלה לא נשכב למצב שטוח. אם את רוצה דגם טוב של איי בי סי אני ממליץ על הממבה פלוס שנשכבת ל180 מעלות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו