ארמדילו פליפ לא פליפ xt

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ לא פליפ xt
    לירון
    02/09/2015

היי קובי,
    כל השאלות מופנות על עגלת ארמדילו פליפ ולא פליפ xt. התקציב לא עומד בזה.
    אשמח לעזרה קטנה...אני מאוד נמוכה 1.55 ובעלי מאוד גבוהה 1.90
    1. האם ארמדילו פליפ תתאים לשנינו? בהתחשב בעובדה שאני לרוב אהיה עם העגלה. מה הגובהה שלה?
    2. האם היא מספיק יציבה ועולה מדרגות? או שיהיה קושי? בגלל שהיא קטנה היא נראית לא כ"כ יציבה
    3. הנסיעה שלה יציבה וטובה?
    4. הבנתי מחוות דעת של אנשים שהאמבטיה קטנה יחסית ומתאימה עד גיל 2-3 חודשים. אני צריכה ללדת בעז"ה בסוף נובמבר ויהיה חורף ארצה שלפחות עד גיל 4 חודשים התינוק יוכל להיות באמבטיה. זה נכון?
    תודה רבה קובי

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו פליפ לא פליפ xt

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארמדילו פליפ לא פליפ xt - תגובה

קובי סופר
    02/09/2015

שלום רעות,

1. האם ארמדילו פליפ תתאים לשנינו? בהתחשב בעובדה שאני לרוב אהיה עם העגלה. מה הגובהה שלה?

לגבי הגובה לדעתי זה גבולי מבחינת בעלך, לך בכלל לא תהיה בעיה. בעלך צריך לחוש אם הידית נוחה לו בגובה והוא לא צריך להתכופף.
    הגובה שלה הוא 98 ס"מ שזה נמוך מהממוצע.

2. האם היא מספיק יציבה ועולה מדרגות? או שיהיה קושי? בגלל שהיא קטנה היא נראית לא כ"כ יציבה

יציבה מאוד.

3. הנסיעה שלה יציבה וטובה?

סבירה, יש יותר טובות. בעיר ההליכה מעולה, טיפה מעבר וההליכה תהיה קשה, לכן תלוי היכן תטיילו איתה.

4. הבנתי מחוות דעת של אנשים שהאמבטיה קטנה יחסית ומתאימה עד גיל 2-3 חודשים. אני צריכה ללדת בעז"ה בסוף נובמבר ויהיה חורף ארצה שלפחות עד גיל 4 חודשים התינוק יוכל להיות באמבטיה. זה נכון?

נכון ולא נכון, תלוי בגודל התינוק, כל תינוק זה עולם ומלואו ולכן קשה לדעת. לדעתי בחורף עם לבוש עבה יכולה להיות סיטואציה שבגיל 3 חודשים יהיה מעבר לטיולון, לא לפני!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!! עוד שאלה קטנה..

לירון
    03/09/2015

קובי אתה מדהים תודה רבה על התשובה המפורטת והמספקת...
    עוד שאלה קטנה...מה החוות דעת על עגלת אויסטר 2?
    מה החסרונות שלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה!! עוד שאלה קטנה.. - תגובה

קובי סופר
    04/09/2015

שלום רעות,

הקיפול שלה גדול מאוד יחד עם הטיולון (במרבית הרכבים ידרש פירוק של המושב).
    אין למושב שלה שכיבה מלאה.
    לדעתי עגלות כמו הסולה 2 וג'ואי כרום עושות כמעט כל מה שהאויסטר עושה רק במחיר הרבה יותר הגיוני. כמו כן יש את הנבינגטון קדט שדומה מאוד לתכונות של האויסטר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו