מזרן עמינח נושם. מבולבלת

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מזרן עמינח נושם. מבולבלת
    אני1234
    05/09/2015

שלום.
    מעוניינת לרכוש לתינוקת שבדרך מזרן נמינח ונושם.
    ראיתי בחנות מזרן של עמינח נושם משני הצדדים בעלות של כ 1000 שקלים (שזה ההכי טוב והכי חקר שלהם לדבריהם) והחלטנו שכנראה נרכוש אותו.
    אבל פתאום נזכרתי שבדוגמית של המזרן שהראו לנו לא היתה עליו שכבה של שעוונית.
    איך פותרים את העניין הזה?
    האם המזרן כן מגיע עטוף בשעוונית ורק הדוגמית שלו ממעין רשת לבנה?
    במידה ולא מגיע עם שעוונית, האם כיסוי המזרן בשעוונית מבטל את היותו מזרן נושם?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מזרן עמינח נושם. מבולבלת

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מזרן עמינח נושם. מבולבלת - תגובה

קובי סופר
    06/09/2015

שלום,

אין צורך בשעוונית מכיוון שהנוזלים (שתן, פליטה) מחלחלים כלפי מטה ולא נספגים בריפוד או בספוג, כמו כן היתרון הגדול של המזרן שניתן לשטוף גם את החלק הפנימי בניגוד למזרני ספוג.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יודע מה שם הדגם של המזרן עמינח?

אני1234
    06/09/2015

שעולה סביב 1000 שקלים.
    והאם קינג קויל אימייג'ין 360 עדיף?
    מה זה תופעת "הראש השטוח" שקינג קויל אימיגין מונע לטענתם?
    האם יש מזרנים מומלצים נוספים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אתה יודע מה שם הדגם של המזרן עמינח? - תגובה

קובי סופר
    07/09/2015

שלום,

לא כלכך מכיר את הדגמים מכיוון שבכל חנות יש שם שונה למזרן. עמינח עושים זאת כדי לבדל ולעיתים מדובר באותו מזרן ורק השם שונה.

תופעת הראש השטוח נתגלתה לפני 15 שנים אך התחילה ב- 1992. בדיוק אותה השנה שבה שונתה ההמלצה העולמית ואמרה שיש להשכיב תינוק על הגב עד גיל שנה. מה שקורה הוא שהראש הוא חלק עדין שמתפתח עד גיל 3 שנים בממוצע, היות והתינוק על הגב ויש לחץ על הראש אז החלק האחורי לא מתפתח ונשאר שטוח. חשוב לציין שאין סכנה בריאותית אך בכל זאת זה פוגע במראה החיצוני. הבעיה עם ההורות של היום שמהמיטה שבה התינוק בילה לילה שלם על הגב התינוק עובר לטרמפולינה/נדנדה, משם לסל קל ולעגלה ותמיד על הגב. לכן אני ממליץ תמיד להשכיב על הבטן (כל עוד התינוק לא ישן במיטה). לכן גם אני ממליץ על עגלות שהטיולון שלהן נשכב למצב שטוח כי אז יש אפשרות להשכיב על הבטן גם בשלב הטיולון. המזרנים הנושמים למעשה מונעים או מצמצמים תופעת ראש שטוח מכיוון שהם לא קשיחים כמו המזרנים הדו צדיים. עוד אחת מהסיבות היום שאני ממליץ רק על מזרן נושם (לא משנה של איזה חברה או דגם, העיקר שיש לו תו תקן).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו