התלבטות בין עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות
    הורים חדשים
    06/09/2015

הי קובי,
    אנחנו גרים בבית צמוד קרקע בעל 2 קומות.
    חדרי השינה בקומה העליונה ועיקר המגורים בתחתונה (סלון מטבח וכו')
    נוהגים ברכב הונדה עם באגז' לא גדול.
    חשוב לי אמבטיה גדולה כדי תהווה כמין עריסה לזמן שאנחנו שוהים בקומה התחתונה.
    לא נוסעים בכלל באוטובוסים או תחבורה ציבורית.
    חשבתי על מימה קסרי כי אני מאוד אוהבת את המראה המרשים והבנתי שהאבטיה גדולה ונוחה השאלה אם נוכל להכניס בקלות לפאגז.. אתה ממליץ עליה?
    עגלה אחרת ששמענו עליה היא בגבו בי 3 אמרו שהיא מאוד נוןה לקיפול וטובה לבעלי רכב. איך האמבטיה שלה?
    והעגלה השלישית שהמליצו לנו עליה היא ארדמילו פליפ xt..
    מי מבין שלושתם תהיה הטובה לנו ביותר?
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות - תגובה

קובי סופר
    06/09/2015

שלום,

המימה אכן מעוצבת ומרשימה, אני לא ממליץ עליה בעיקר לא לצרים שלך. הסיבה העיקרית היא שאין לה טיולון שנשכב למצב שטוח. ציינת שאת רוצה שהתינוק ישכב מדי פעם באמבטיה אך גם בטיולון צריך לשכב ובמימה אין שכיבה ישרה. כמו כן הקיפול קצת גדול אבל יתכן ותיכנס לרכב (צריך לבדוק). אני לא בעד לרכוש מוצר יקר רק בגלל המראה, זה הדבר האחרון שצריך לעניין.

בוגבו וארמדילו הן עגלות די זהות ברעיון (אמבטיות קטנות מהממוצע ונמוכות), טיולון דו צדדי עם שכיבה ישרה, משקל קל, תפעול קל וקיפול קומפקטי. הן עונות על ההגדרה של הרכב ופחות על ההגדרה של האמבטיה.

הייתי ממליץ לך לבדוק עגלות הרטן ופג פרגו בוק פלוס. הן עונות טוב יותר לגודל האמבטיה ויכולות להתאים לרכב.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה

הורים חדשים
    06/09/2015

ראיתי את ההרטן. שמתי לב שאת ממליץ עליה הרבה
    הבעיה שלי היא שאני לא אוהבת את המראה שלה. מאוד חשוב לי מראה יפה מודרני ומרשים. בעיקר מה שמפריע לי זה הסל הגדול שלה זה נותן תחושה של הסחבות ומזכיר עגלות ישנות.
    חוץ מזה היא באמת טובה, הקיפול היציבות והאמבטטה מעולה..
    יש דרך לפרק את הסל וללכת בלעדיו?
    איזה עוד המלצות יש לך על עגלות איכותיות, אמבטיה נוחה, טיולון נשכב, ושיכנסו לפאגז ממוצע?
    כסף לא משחק מקום בכלל..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה - תגובה

קובי סופר
    07/09/2015

שלום,

אני ממליץ עליה כי לדעתי זו העגלה הכי נכונה לתינוק.
    הסל ניתן לניתוק ויש דגם שנקרא סקיי אקס אל שלו יש סל שונה.
    אני ממליץ על עגלה איכותית לתינוק ואני אישית חושב שלתינוק עדיף שתהיה שכיבה ישרה גם בטיולון. לכן אני פחות ממליץ על עגלות אופנתיות כמו סטוקי, בוגבו קמיליון או מימה. הן יפות וטרנדיות ושם היצרן השקיע. בחברות כמו הרטן ופג היצרנים קודם כל השקיעו באיכות ופחות בעיצוב. אי אפשר לקבל הכל לצערי.
    אם בכל זאת חשוב לך עיצוב יש גם את עגלות בבה קאר שיכולות להתאים לדרישות המראה ועדיין יש טיולון עם שכיבה ישרה.
    גם איי בי סי דיזיין ממבה פלוס נראית מעולה (לטעמי) ועדיין יש שכיבה ישרה בטיולון.
    הקיפולים סבירים ומומץ בכל זאת לבדוק ברכב טרם הרכישה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו