התלבטות בין עגלות.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות.
    רוז
    07/09/2015

היי אשמח לעזרתך,
    יש לי התלבטות בין מספר עגלות. המחיר לא מהווה משמעות.
    -פג פרגו, מהו הדגם הטוב ביותר לדעתך?מתלבטת בין הבוק פלוס לפופ אפ..והאם שתיהן יכולות להגיע עם שלדת s לבנה? (ראיתי שרשמת שיש הבדל באיכויות הבדים בעגלת הפג איזה דגם איכותי ביותר?)בנוסף ראיתי שבעגלות הפג אין מזרון נשלף, האם יש מזרון עגלה מומלץ??
    - עגלת מוצי אייגו.
    -עגלת מאליבו מבית אדמקס.

את המאליבו אינני מכירה כלל רק שמעתי עליה חוות דעת מחברות.
    * אני מבינה שהעגלות שציינתי לא נחשבות קלות אך חשוב לי גם נוחות התינוק, אשמח לדעת איזה מהדגמים שציינתי הוא איכותי ביותר,קל ביותר ונוח לקיפול.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין עגלות.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין עגלות. - תגובה

קובי סופר
    07/09/2015

שלום רוז,

לדעתי הפג היא האיכותית ביותר, היא הכי קלה, מתקפלת הכי נח וגם וגם בגודל נכנסת לרוב הרכבים. יש לה שלדה לבנה. הדגם הכי מומלץ הוא הפופ אפ, הבדים יותר איכותיים, האמבטיה יותר קלה משאר הדגמים שלהם וגם מתקפלת לאחסון.
    לגבי מזרן הפג מגיעה ללא ומומלץ לרכוש אחד בנוסף. כמו כן גם הטיולון לא נשכב ישר ומומלץ להוסיף לו מזרן.

המוצי סובל מטיולון שלא נשכב ישר כמו בפג, הטיולון שלה יותר צר מהפג והמשקל טיפה יותר כבד.

המאליבו חדשה בארץ ועושה רושם של מוצר טוב במחיר סביר. עדיין היא פחות איכותית מהפג והמוצי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות

רוז
    07/09/2015

תודה רבה לך עזרת לי מאוד!!!
    שאלה רק לגבי מזרן לעגלה, יש משהו מומלץ כמו בעריסות? או שהכל אותו דבר?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך התייעצות - תגובה

קובי סופר
    07/09/2015

שלום רוז,

אין משהו ספציפי שמומלץ. רק לוודא שהמזרן לא עבה מדי ביחס להוראות היצרן,

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו