התלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות
    רונה
    09/09/2015

שלום קובי, בהנחה שיש לי תקציב של 4000 שח ומה שהכי חשוב לי זה נוחות ומשקל כיון שאני גרה בקומה רביעית ללא מעלית (וכמובן איכות לתינוק)- על איזו עגלה היית ממליץ? תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות - תגובה

קובי סופר
    16/09/2015

שלום רונה,

אם זאת את ששאלת על הסל קל לבי 3 אז די בחרת את מה שהייתי ממליץ לך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה אחרונה

רונה
    16/09/2015

תודה קובי! אחרי שחפרתי בפורום שלך הבנתי את הכיוון- בי 3 מול ארמדילו פליפ. שאלה אחרונה: אם אלך על הארמדילו איזה סל קל היית מתאים לו והאם לדעתך שווה ממש ללכת על הxt אל מול הפליפ הרגיל? (לא נעשה עם העגלה טיולי שטח וידיות העור לא מדברות אלי...)

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ושאלה אחרונה - תגובה

קובי סופר
    16/09/2015

שלום רונה,

לגבי ארמדילו פליפ מול XT. אם העור וטיולי שטח לא בתפריט אז ברור שהגרסא הרגילה עדיפה, היא קלה יותר בקילו.
    לגבי סל קל, מכל אלו שמתחברים הסל קלים של סייבקס הם המומלצים ביותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו