המלצה לטיולון סלש עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון סלש עגלה
    פיצוש
    16/09/2015

היי,
    יש לי עגלת אלאה של בבה קונפורט.
    עד היום (3 חודשים) השתמשתי באמבטיה, אבל התינוקת שלי כבר גדולה מדי וגם יותר מתעניינת בנוף ופחות בפנים העגלה. כרגע אני משתמשת בטיולון עם הפנים אלי.
    הבעיה שלי היא שאני גרה בקומה ראשונה בלי מעלית, ככה שלא אפשרי מבחינתי להעלות את העגלה הביתה, במיוחד עם תינוקת בפנים. יש לנו גם חדר אופניים אבל הכניסה שלו צרה מדי ואני נאבקת להכניס את העגלה. בנוסף, באלאה אפשר לקפל את הטיולון רק עם הפנים החוצה ככה שאם אני רוצה לקפל אותו אני צריכה להוציא את התינוקת, לפרק את המושב, לשים בחזרה ואז לקפל- הכל עם תינוקת ביד

חשבתי לקנות טיולון קטן וקל, שיהיה קל לתפעל או קל להעלות הביתה.
    העניין הוא שאני עדיין רוצה שהיא תהיה עם הפנים אלי, לפחות עוד 3 חודשים.

אשמח לדעת על איזה עגלה/ טיולון תמליץ לי.
    תודה ושנה טובה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לטיולון סלש עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לטיולון סלש עגלה - תגובה

קובי סופר
    16/09/2015

שלום דנה,

אני ממליץ על הארמדילו פליפ, עונה לדרישות. מחיר קצת יקר לטיולון.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו

פיצוש
    16/09/2015

מה היתרונות שלו? הוא קל לטיפוס במדרגות או שאפשר לקפל אותו בקלות עם תינוקת על הידיים? מה הגודל שלו כשהוא מקופל? מה המשקל?
    מה בערך המחיר שכתבת שהוא יקר? והשאלה היא אם הוא יחסוך לי קנייה של טיולון זול יותר אח"כ...

תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו - תגובה

קובי סופר
    16/09/2015

שלום דנה,

מתקפל ביד אחת יחד עם הטיולון, גם עם הפנים אלייך. גודל קטן מאוד (כמו מזוודת יד) אפשר לשאת ביד אחת וביד שניה תינוק. מחיר ממומצע (2000 ש"ח). אם יחסוך קניית טיולון קשה לומר וזה תלוי בך, 50% מרוכשי דגם זה בממוצע רוכשים טיולון נוסף.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתך על בוגבו בי 3?

פיצוש
    16/09/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה דעתך על בוגבו בי 3? - תגובה

קובי סופר
    17/09/2015

שלום דנה,

בגדול מעולה. ביותר גדול יקרה (3500 ש"ח רק טיולון). גם קשה מאוד לקיפול ביד אחת ואחר כך צריך להתכופף ולהרים מהרצפה. אם יש תקציב אני ממליץ כמו כן עדיין שווה להשוות מול הארמדילו לפני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הארמדילו נשמעת יותר מתאימה

פיצוש
    17/09/2015

תודה רבה על התשובות

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו