ביבה קוקו valco snap duo

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ביבה קוקו valco snap duo
    גיטי
    16/09/2015

הי קובי
    אנחיו מתלבטים בין ביבה קוקו 2015 ל valco snap duo 2015. הבנתי שזו אותה הגברת בשינוי אדרת? חוץ מזה שלוואלקו יש גגון נפרד, שמאד אהבתי! אילו עוד שינויים יש?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ביבה קוקו valco snap duo

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ביבה קוקו valco snap duo - תגובה

קובי סופר
    16/09/2015

שלום גיטי,

ככל הידוע לי הולקו סנאפ לא נמכרת בישראל. אם יש לך דרך להשיג אותה מחו"ל היא עדיפה על הביבה, גם יותר נוחה לקיפול וגם עניין הגגון. כמו כן ניתן לחבר לה אמבטיות. גם לביבה תהיה אופציה כזו אך רק בעתיד. מצד שני צריך לברר מול יבואן ולקו שתקבלו אחריות למוצר בישראל!

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי

גיטי
    16/09/2015

אתה יודע אם מוכרים את העגלה באנגליה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אוקיי - תגובה

קובי סופר
    17/09/2015

שלום גיטי,

ככל הידוע לי לא. לפי מיטב ידיעתי רק באוסטרליה, ארה"ב, קנדה ורוסיה.
    אמור לצאת דגם חדש של הדו (עם טיולון דו כיווני ואמבטיות), הוא יגיע לארץ אבל אני לא צופה שזה יקרה בחצי שנה הקרובה.

אני גם ממליץ לך לבדוק את עגלת בייבי מנסטרס לתאומים, עגלה מעולה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי

גיטי
    17/09/2015

עכשיו מרגישה ממש מבולבלת :)
    בעיקרון מחפשים משהו אכותי, קל, זול וצר.

הבנתי שהקוקו עונה על כל הצרכים שלי, חוץ מהגגון שלא כל כך אהבתי, ומקווה שהיא אכן איכותית, אחרי שבהתחלה רציתי את בייבי ג'וגר.

יש לנו תינוק בן 1.5 ועוד אחד אוטוטו כאן.

ממה שראיתי עד עכשיו- משענת הרגליים של בייבי מונסטר לא עולה?
    הגב נשכב ועולה לחלוטין?
    מפחיד אותי טיפה לנסות דברים חדשים.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• יופי - תגובה

קובי סופר
    19/09/2015

שלום גיטי,

הקוקו עונה לדרישות שלך והיא יותר טובה מהג'וגר.

היתרון הגדול של הבייבי מונסטר הוא הרוחב: 65 ס"מ זה כמעט רוחב של עגלת יחיד. הקוקו והג'וגר רחבות יותר ב- 10 ס"מ וזה קצת מתסכל בטיולים מסויימים.
    הרגליים לא מתכווננות וזה חיסרון קל ולכן רצוי לשאול מה לדעתך יותר חשוב הרוחב או הרגליים. היא חדשה בארץ אך מדובר ביצרן די ותיק, ממה שראיתי הגלגלים איכותיים יותר מכל עגלות התאומים והמוצר נראה טוב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו