התלבטות בין קוואד לארמדילו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין קוואד לארמדילו
    הילה
    24/09/2015

היי,
    אני מתלבטת בין האינגלזינה דגם קוואד לבין המאמר אנד פאפאס דגם ארמדילו פליפ xt. חשוב לי שהעגלה תהיה נוחה ובטיחות לתינוק ככל הניתן, יציבה, עמידה לשנים ( לילדים הבאים) וקלה. אשמח אם תוכל לסייע לי ביתרונות וחסרונות של כל עגלה. חשוב לציין שהחיבור סל קל לעגלה אינו משמעותי מבחינתי ולא יהווה פרמטר בהחלטה. אם יש אופציות נוספות לעגלות אחרות בהחלט אשמח לשמוע. תודה רבה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין קוואד לארמדילו - תגובה

קובי סופר
    24/09/2015

שלום הילה,

ההתלבטות היא בין 2 עגלות שונות לגמרי. הארמדילו היא עגלה עירונית, קלת משקל, קלה וקומפקטית בקיפול ויותר נוחה להורה. הקוואד יותר נוחה להליכה ובנויה להליכות קשות מהרגיל, היא מיוצרת באיטליה ולא בסין כמו הארמדילו, אי לכך הבדים ואיכות ההרכבה והחומרים יותר איכותיים, כמו כן היא יותר עמידה לאורך שנים. מצד שני המשקל יותר כבד והקיפול יותר גדול וטיפה מסורבל. כמובן שגם המחיר יותר יקר. לכן את צריכה להחליט אילו פרמטרים חשובים לך, יעזור לך להחליט איזור מגורייך, האם יש צורך בעליית מדרגות, סוג הרכב וגודל תא המטען. אם כל אלו לא יכולים להוות בעייה ברכישת האינגלזינה ואת יכולה להתמודד עם המשקל אז הייתי ממליץ עליה יותר. כמו כן שווה לבדוק את עגלות הרטן או דגם ממבה פלוס של איי בי סי דיזיין אשר מאוד דומות לקוואד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו