מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות בין קוואד לארמדילוהילה24/09/2015
היי,
אני מתלבטת בין האינגלזינה דגם קוואד לבין המאמר אנד פאפאס דגם ארמדילו פליפ xt. חשוב לי שהעגלה תהיה נוחה ובטיחות לתינוק ככל הניתן, יציבה, עמידה לשנים ( לילדים הבאים) וקלה. אשמח אם תוכל לסייע לי ביתרונות וחסרונות של כל עגלה. חשוב לציין שהחיבור סל קל לעגלה אינו משמעותי מבחינתי ולא יהווה פרמטר בהחלטה. אם יש אופציות נוספות לעגלות אחרות בהחלט אשמח לשמוע. תודה רבה.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות בין קוואד לארמדילו - תגובה
קובי סופר24/09/2015שלום הילה,
ההתלבטות היא בין 2 עגלות שונות לגמרי. הארמדילו היא עגלה עירונית, קלת משקל, קלה וקומפקטית בקיפול ויותר נוחה להורה. הקוואד יותר נוחה להליכה ובנויה להליכות קשות מהרגיל, היא מיוצרת באיטליה ולא בסין כמו הארמדילו, אי לכך הבדים ואיכות ההרכבה והחומרים יותר איכותיים, כמו כן היא יותר עמידה לאורך שנים. מצד שני המשקל יותר כבד והקיפול יותר גדול וטיפה מסורבל. כמובן שגם המחיר יותר יקר. לכן את צריכה להחליט אילו פרמטרים חשובים לך, יעזור לך להחליט איזור מגורייך, האם יש צורך בעליית מדרגות, סוג הרכב וגודל תא המטען. אם כל אלו לא יכולים להוות בעייה ברכישת האינגלזינה ואת יכולה להתמודד עם המשקל אז הייתי ממליץ עליה יותר. כמו כן שווה לבדוק את עגלות הרטן או דגם ממבה פלוס של איי בי סי דיזיין אשר מאוד דומות לקוואד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)