המלצה לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• המלצה לגבי עגלה
    ליטל
    27/09/2015

קראתי הרבה מהתגובות ביחס לכל מיני עגלות שהתלבטתי לגביהן ובכל זאת מתקשה להגיע להחלטה- מחפשת עגלה קלה (קומה 2 ללא מעלית), אמבטיה רחבה (לידה בתחילת נובמבר), קיפול נוח ותמיכה טוב לגב, איזה עגלות מומלצות? בטווח מגוון של מחירים (כי אם יהיה יקר מדי אולי אשקול לקנות יד 2),
    המון תודה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    המלצה לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• המלצה לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    28/09/2015

שלום ליטל,

בדרך כלל העגלות הקלות מציעות פחות. כלומר כדי שיהיו קלות היצרן עושה מושב צר יותר, פחות תומך, אמבטיה קטנה יותר וכו', זה יוצר ניגוד בדרישה שלך. לכן אני ממליץ לך להתפשר לגבי גודל האמבטיה ואני ממליץ לך על עגלות כמו מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או בוגבו בי 3.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה!

ליטל
    28/09/2015

האמת שתיארתי לעצמי שכנראה לא אמצא הכל בעגלה אחת ואלו העגלות שאני אכן מתלבטת לגביהן,תודה רבה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו