התלבטות לגבי עגלה.

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה.
    שרון
    30/09/2015

שלום,
    מתלבטת בבחירת העגלה בינתיים ממה שראיתי מאוד התחברתי למאמס אנד פאפס ארמדילו אך הפריע לי שאין ידית הגנה בטיולון . בעלי מאוד אהב את הג'ואי כרום.

אני מחפשת עגלה שתהיה יציבה נוחה לתפעול ,לא כבדה יותר מידי וכמובן שתהיה נוחה לתינוק. התקציב הוא עד 3000 ש"ח
    אשמח לשמוע את ההמלצות שלך, והיתרונות והחסרונות של כל עגלה.

תודה רבה,
    שרון

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה.

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה. - תגובה

קובי סופר
    01/10/2015

שלום שרון,

האמת שאתם מתלבטים לגבי 2 מהמומלצות שלי בתקציב שלכם. אני ממליץ לך לנסות ללכת עם כל אחת מחוץ לחנות, עדיף עם משקל בתוכן. לנסות לקפל ולבדוק ברכב, לנסות לתפעל (לשנות מצבים, להוציא אמבטיה, טיולון וכו') וככה לקבל החלטה מושכלת. כמו כן בעניין המעקה, ניתן להוסיף צעצוע/קשת לעגלה שמשמש תחליף למעקה. רוב ההורים חושבים שהמעקה מוסיף בטיחות לעגלה אך ההפך הוא הנכון. בדיקה שנעשתה באירופה הוכיחה שלפחות 30% מההורים לא חוגרים את התינוק שלהם כי הם בטוחים שהמעקה יגן על התינוק (דבר שאינו נכון), לעומת 100% שחוגרים את התינוק בעגלה ללא מעקה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו