מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התייעצות לגבי עגלהיערה01/10/2015
היי!
רציתי להתייעץ לגבי עגלה ואולי לקבל המלצה נוספת על עגלות בסגנון.
זה הילד הראשון שלנו, כך שאנחנו בונים על העגלה לאורך זמן.
חשוב לי מאד שהעגלה:
-תהייה דו כיוונית בטיולון (-חשוב לי מאד)
-קלה יחסית
-הבדים ניתנים לשליפה ולכביסה
-מצב שכיבה של 170/180 מעלות
-קיפול נוח
-אני 1.60 ובעלי 1.84 כך שחשוב שלשנינו יהיה נוח
-לא מאד יקרה (בסביבות 3000 שח)
שתי העגלות שאנחנו מתלבטים עליהן כרגע הן ג'ואי כרום ואינגלזינה טרילוג'י (שכרגע נמצאת במבצע בשילב).
שאלתי היא- האם לאינגלזינה מספיק יתרונות כדי להוסיף עליה עוד 1400 ש"ח (יחד עם סלקל) לעומת הג'ואי?
והאם יש עוד עגלות בסגנון ובמחיר שיכולות להתאים וכדאי לנו לבדוק?
ועוד שאלה- האם באמת יש צורך בסלקל או אפשר להסתפק בכסא בטיחות מגיל אפס?
תודה מראש ומועדים לשמחה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התייעצות לגבי עגלה - תגובה
קובי סופר01/10/2015שלום יערה,
באמת אחת העגלות שאני הכי ממליץ עליהן היא הכרום. היא עונה לכל הדרישות ואפילו זולה מהתקציב.
על האינגלזינה אני פחות ממליץ. הבדים יותר איכותיים מהכרום והיא מיוצרת באיטליה, הקיפול יותר קטן ונח אבל, היא פחות נוחה להליכה, הסל קטן ולא נגיש, העגלה רופפת בגלל מנגנון הקיפול שלה, זה לא משפיע על חוזק המוצר אך זה מפריע בהליכה. אין תמיכה מלאה לגב התינוק בטיולון, עקב מנגנון הקיפול יש שקעים בצד המושב בחלק שבו גב התינוק אמור להיות. הדגם החדש שנקרא קוואד כבר מוצלח בהרבה אבל יקר משמעותית מהתקציב. כמו כן הסל קל של אינגלזינה לא מומלץ בכלל.
עוד עגלה מומלצת היא מאמאס אנד פאפאס סולה 2.
כסא בטיחות במקום סל קל. אני לא ממליץ לדלג על סל קל. סל קלים יותר שוכבים ונוחים לתינוק, ניתן לשלוף אותם מהרכב יחד עם התינוק ולרוב הם נרדמים בניסעות ולעיתים זה דבר מאוד נוח. כמו כן אם תרכשו כסא מראש תאלצו לרכוש מושבים יקרים כמו הצ'יקו נקסטפיט. אם תעשו זאת לאחר הסל קל תוכלו לרכוש מושבים במחירים יותר סבירים.
ככה שלרוב גם מבחינת חיסכון זה לא עוזר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)