עזרה בבחירת עגלה הכי פרקטית

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה הכי פרקטית
    דינה
    01/10/2015

שלום וברכה קובי!

אנחנו עומדים לפני לידה ראשונה ואנו מתלבטים למאד בבחירת עגלה
    התנאים שלנו הוא :
    התקציב שלנו 3000 ש"ח
    עגלה שהגלגלים האחוריים שלה לא רחבים יותר מ60 ס"מ
    עגלה קלה לעלייה במדרגות.
    טיולון שכיבה מלאה 180 מעלות
    אמבטיה גדולה
    עיצוב קלאסי
    ידית לכיוון הגובה מאחר שבעלי בגובה 1.85 ואני 1.73
    מעצורים האחורים שניתן ברגל אחת לכוון
    והקיפול הכי קטן שאפר
    הציעו לנו מבחר סוגים של עגלות ונשמח לשמוע חוות דעתך על זה
    1. ברייטקס
    2. מאמס אנד פאפס
    3.גרקו איבו
    4.ג'ו בייבי
    5. סייבקס

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עזרה בבחירת עגלה הכי פרקטית - תגובה

קובי סופר
    01/10/2015

שלום דינה,

רשמת חברות עגלות ולא דגמים ספציפיים ולכן יהיה קשה לי להשוות, לרוב החברות שציינת יש מספר דגמים. כמו כן ציינת עליית מדרגות, האם את מתכוונת לעלות עם העגלה פתוחה מדרגות (כלומר עם תינוק בתוכה) או מקופלת?

בינתיים ע"פ הדרישות שציינת אני ממליץ על מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ XT או ג'ואי כרום. לפליפ יש את הקיפול הקטן ביותר גם מבין כל החברות שציינת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קובי

דינה
    07/10/2015

תודה רבה על תגובתך ואכן בדקנו את העגלה מאמס אנד פאפס דגם ארמדילו פליפ xt
    יש בזה המון מעלות וכאן מגיע האבל השילדה שלו לא ממש יציבה בלשון המעטה השילדה של הגלגלים האחוריים ממש לא יציבים ובפרט בירידת מדרגות. לכן ירדנו מזה.

ומה שנאר לנו להתלבט זה שני דגמים של עגלות :
    1. craco evo xt
    2. Navington Cadet

נשמח לשמוע את חוות דעתך בעניין

ותודה רבה מראש
    דינה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שלום קובי - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום דינה,

הכוונה שלי למדרגות היא לקפל את העגלה ולעלות מדרגות! את הפליפ ניתן לקפל ביד אחת כאשר התינוק ביד השנייה ולעלות מדרגות בצורה כזו.
    אף יצרן עגלות לא מאשר עליית עגלה פתוחה יחד עם תינוק. כשעושים דבר כזה מופעל עומס אדיר על ידית האחיזה, היו המון מקרים בעולם שהידית לא החזיקה את העומס וקרסה/נשברה/התנקתה ממקומה. לכן אני לא ממליץ לעשות כך.

בין הקדט לאיבו XT, האיבו תוכננה ללכת בשטחים קשים כמו יערות, שלג וכו', היא יותר נוחה להליכה ויש לה בולמי זעזועים איכותיים יותר, הסל גדול יותר, יותר נוחה לקיפול וטיפה יותר קופקטית בקיפול יחד עם מושב הטיולון. הטיולון בגרקו שוכב יותר ישר.
    הקדט יותר מעוצבת יותר צרה ברוחב הגלגלים, יותר קטנה בקיפול ללא טיולון אך להפך עם הטיולון. יש מגוון צבעים בעוד שבגרקו יש צבע אחד, מגוון גדול של סל קלים מתחברים לעגלה בגרקו רק של גרקו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בנוגע לטאי טאי?

שני
    08/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מה בנוגע לטאי טאי? - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום שני,

הטאי טאי מעולה, החיסרון המרכזי שלה הוא שהטיולון פונה לכיוון הנסיעה בלבד.
    אני ממליץ מאוד על טיולון שפונה גם לכיוון ההורה. מספר מחקרים הוכיחו מעבר לכל ספק שכשהתינוק פנה לכיוון ההורה בעגלה יותר זמן, התינוק יצא משכיל יותר, רגוע יותר, ישן יותר טוב בלילה והקשר והחיבור עם ההורים היו חזקים יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו