התייעצות לגבי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלות
    עמית
    01/10/2015

קובי שלום,
    צריכה עזרתך בבחירת עגלה ראשונה, כרגע גרים בעיר בקומה שלישית אז מחפשת עגלה לא כבדה מדי בהמשך נעבור לישוב אז אצטרך שתתאים לנסיעה בדרכים עקלקלות.
    ראינו את הסולה 2 ואחכ ראינו גם את הסולה mtx כרום שבחנות אמרו שאין הבדל בשלד או בגלגלים חוץ מהכרום וידית העור אם תוכל לציין את ההבדלים בין שתיהן.
    בנוסף נתקלנו באויסטר 2 שהיא כבר הרבה יותר יקרה ואני לא בטוחה שיש סיבה להוסיף עוד 1000 שח בשבילה, תקן אותי אם אני טועה.

ראיתי שאתה ממליץ הרבה על הג׳ואי, יכולה להתאים לנו לדעתך מבחינת הנסיעה?

תודה רבה על עזרתך!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות לגבי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות לגבי עגלות - תגובה

קובי סופר
    01/10/2015

שלום עמית,

הסולה MTX ניקל כבדה יותר בכ- קילו בהשוואה לדגם הרגיל. אני לא רואה סיבה לשלם יותר על מוצר כבד יותר רק בשביל הנראות, כמו כן אני חושב שהסולה טובה יותר מהאויסטר בטח ובטח בעניין התמורה למחיר. הכרום כמו הסולה עגלה מעולה שמחירה הזול בכלל לא מוצדק. המון המון הורים שרכשו אותה מרוצים ממנה וזו תמורה מצויינת לכסף. כמו כן למי שצריך לעלות ברגל עגלה הייתי מאוד ממליץ לבדוק את מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ. האפשרות לקפלה ביד אחת כשתינוק ביד השנייה ולעלות איתה במדרגות היא יתרון עצום על כל העגלות שהוזכרו כאן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה...

עמית
    02/10/2015

תודה רבה על תשובתך המהירה,
    בין הסולה 2 לmtx (לא ניקל) יש הבדלים נוספים חוץ מהגגון? באתר שלהם נראה כאילו הmtx מותאמת יותר ליער או לדרכים קשות. אין שום הבדל בשלדה או בגלגלים?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד שאלה... - תגובה

קובי סופר
    03/10/2015

שלום עמית,

בעיקר הגגונים הם ההבדל. הגלגלים עשויים מחומר איכותי יותר המאפשר הליכה בשטח כמו יער. זה נקרא גלגל PU בניגוד לגלגל EVA כמו בסולה 2. גלגל PU הוא הגלגל הכי קרוב בצורתו ובחומרו לגלגל אויר רק ללא הפנימית, ניפוחים ופנצ'רים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו