בוגבו בי 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 3
    אני
    03/10/2015

היי!
    אין בעיה של תקציב.
    בעלי 2 מטר פלוס ואני בקושי 1.60... לכן חשובה לנו קודם כל עגלה עם ידית מתכווננת, רצוי כמה שיותר גבוהה. כמובן שחשוב שיהיה נוח, גב ישר, כמה שיותר מצב שכיבה.
    כרגע יש לנו מעלית אבל אנחנו גרים בשכירות במקום בו מעלית זה דבר נדיר... מתכננים כמובן עוד ילדים...
    אז חשבנו על הבי 3 ואנחנו די נעולים עליה. חשבנו גם על הארמדילו פליפ XT אבל נראית ענקית ליד הבי. השאלה אם יש משהו אחר שגם קל ונוח ועונה על כל השאר...
    וכמובן שנקח איתו את הקייפיט, אלא אם כן יש משהו אחר מומלץ? מעבר לזה שאני רואה שאתה ממש ממליץ עליו, אהבתי שהבסיס עם המד יציבות.
    ודבר אחרון - אנחנו לא לחוצים בזמן ואני מבינה שהיית בתערוכת עגלות. האם יש משהו חדש שצפוי להגיע מתישהו שיכול להתאים?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו בי 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגבו בי 3 - תגובה

קובי סופר
    03/10/2015

שלום,

הבי3 מאוד מתאימה לדרישות שלכם. אם אהבת אותה אז חבל לחפש משהו אחר. כמו כן הקייפיט מאוד מומלץ (לדעתי הכי) ואפילו יש מתאם שאפשר לחברו על הבי 3.

יש מספר מוצרים חדשים שיענו לדרישות אבל עד שימכרו בישראל יעברו מספר רב של חודשים. לכן אין טעם לחכות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו...

אני
    03/10/2015

מה זה מספר רב של חודשים?
    יש לי את העגלה הישנה שאוכל להשתמש בה אם שווה לחכות.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה ו... - תגובה

קובי סופר
    04/10/2015

שלום,

זו הבעיה שאף אחד לא יכול לדעת! יש צורך להעביר מוצר כמו עגלה במכון התקנים, יש צורך בהבאת דוגמא לארץ, כל התהליך הזה הוא תהליך של 3 חודשים לפחות, וזה גם בתנאי שהעגלה עוברת חלק את מבחני מכון התקנים. לאחר מכן יש צורך בהזמנה שהייצור לוקח כחודשיים ועוד חודש משלוח. סה"כ מינימום חצי שנה.
    בעיה נוספת היא שגם כשמגיע המוצר עדיין אין חוות דעת לגביו. אני מניח שיהיו קצת בעולם מכיוון שבעולם אין צורך בבדיקות נוספות של מכון תקנים כמו בארץ (מסתמכים על מעבדה אחת שעשתה), אז המוצר לרוב נמכר בחו"ל לפחות 3 חודשים לפני שנמכר בארץ.

אני יכול לומר לך שבוגבו לא הציגו שום מוצר חדש מלבד מהדורות מיוחדות של דיזל.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיי פיט 30 מג'יק

אני
    03/10/2015

אמור להגיע לישראל?
    יש עוד הבדל למעט כיסוי הרגליים והגגון?
    מבחינת בטיחות בעיקר, וגם השאר.
    והאם אפשר להביא מחו"ל? מבחינת אחריות, ביטוח במקרה של תאונה וכו'

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קיי פיט 30 מג'יק - תגובה

קובי סופר
    04/10/2015

שלום,

מג'יק לא יגיע. לעיתים נדירות מגיע ונמכר במחיר של הרגיל אבל לא הגיע מעל לשנה. בואי נגיד שאף אחד לא השתמש בכיסוי רגליים וההבדל בגגון מזערי. במושבי בטיחות אחוז התקלות הוא נמוך מ- 1% והיבואן חייב לתת שירות גם אם המוצר נקנה בחו"ל. התוקף שהיצרן נותן הוא הביטוח במקרה של חס וחלילה תאונה ומוצר לא עשה עבודתו כראוי.

לסיכום עדיף לרכוש את הרגיל לדעתי.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אז אםשר לקנות סלקל מחו"ל?

אני
    04/10/2015

כי אני מבינה שעגלה, לפחות הבוגבו, אין לה אחריות בינ"ל, אני טועה?
    אז לפחות אולי הסלקל?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה!

אני
    05/10/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

אני
    24/10/2015

כאמור מאוד אהבנו. הבעיה היחידה שהידית עדין מעט נמוכה לבעלי
    אני יודעת שיש עגלות נוספות עם ידיות יותר גבוהות, אבל מסורבלות וכבדות...
    יש משהו אולי שלא חשבנו עליו? שיכול להיות קליל ופרקטי?
    אין תקציב.
    ואם יש משהו שאמור להגיע מתישהו... אשמח לשמוע

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

קובי סופר
    25/10/2015

שלום,

דוקא הידית של הבי יחסית גבוהה. אלו אשר יותר גבוהות זה בגלל שהגלגלים יותר גדולים ולכן זה מוסיף טיפה גובה, כפי שציינת זה גם מוסיף משקל. כרגע אין משהו עתידי באופק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו