עגלת סייבקס או בייבי ג'וגר?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת סייבקס או בייבי ג'וגר?
    דנה
    04/10/2015

היי,

רציתי להתייעץ לגבי שתי העגלות הנ"ל.
    בעקרון הייתי דיי סגורה על הג'וגר 4 גלגלים (טיולון+אמבטיה+בסיס+סלקל) אבל אז המליצו לי גם על הסייבקס, שזולה יותר וכוללת גם את הטיולון אמבטיה בסיס וסלקל- ועליה לא מצאתי כמעט פידבקים.

בהנחה שהתקציב שלי עד 3000 ש"ח, יש עגלה שמומלצת יותר?

תודה :)

דנה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת סייבקס או בייבי ג'וגר? - תגובה

קובי סופר
    05/10/2015

שלום דנה,

מדובר בעגלות מאוד דומות. הבדים של הסייבקס איכותיים יותר ולכן בהשוואה בין השתיים הייתי ממליץ עליה יותר. יחד עם זאת הייתי ממליץ לך יותר על ביבה טאי טאי שלה מספר יתרונות לעומת 2 העגלות. אם התקציב מאפשר, מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ שיחד עם סל קל חורגת מהתקציב מומלצת יותר מכל העלגות שצויינו.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה

דנה
    10/10/2015

תודה על המענה,

לגבי האמבטיה של העגלה של המאמאס אנד פאפאס ארמידלו- האם מספיק רחבה? ילד ראשון ואנחנו די גבוהים ויש אפשרות והקנצ'יק יצא ארוך יחסית, האם האמבטיה מספיק גדולה? קראתי קצת והבנתי שהאמבטיה קטנה וחוששת שנצטרך להעביר אותו לטיולון מהר ממה שהייתי רוצה- אמור להיוולד בסוף דצמבר בחורף והייתי רוצה למשוך עם האמבטיה כמה שיותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אמבטיה - תגובה

קובי סופר
    11/10/2015

שלום דנה,

הטיולון של הארמדילו מתאים מלידה לכן אין בעיה גם לעבור אליו מוקדם יותר. לגבי חורף, רוכשים שק שינה איכותי ויחד עם ניילון גשם אין בעיה להשתמש גם מגיל לידה.

מרבית הלקוחות שפגשתי עם הטיולון עברו אליו בגיל 5 חודשים ככה שזה בהחלט סביר. יש לציין שכולם השתמשו באמבטיה בחודשי הקיץ, כלומר בחורף עם לבוש עבה יותר אני מניח שהם היו עוברים לטיולון בגיל 4 חודשים בממוצע.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו