אוונפלו סקיורקיד

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• אוונפלו סקיורקיד
    אני
    08/10/2015

היי קובי!

רכשנו בעבר את הכסא - מרוצים מאוד.
    שאלה - אני נזכרת שיש משקל מסויים שאפשר לחגור בחגורות הפנימיות וממשקל מסויים בחגורת הבטיחות (בחיבור איזופיקס כמובן).
    אתה בטח יודע מאיזה משקל עוברים לחגורת בטיחות...?
    הגברת שוקלת 20 כרגע.
    תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    אוונפלו סקיורקיד

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• אוונפלו סקיורקיד - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום,

בסקיור קיד ניתן לחגור עד 30 ק"ג עם חגורות המושב. כמו כן ממשקל 15 ק"ג (אני ממליץ לפחות מ- 18 ק"ג) ניתן גם לחגור עם חגורת הבטיחות של הרכב. בכל אופן יותר בטוח ומומלץ לחגור עם רצועות המושב ולא עם חגורת הרכב, גם מעבר למשקל המינמלי המותר לחגירה עם חגורת בטיחות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם

אני
    08/10/2015

פשוט הבנתי שהחיבור של האיזופיקס לא טוב ממשקל מסויים וצריך לעבור לחגורת בטיחות.
    מבחינתי שתשב בכיסא עם החגורות הפנימיות עד להודעה החדשה...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה וגם - תגובה

קובי סופר
    08/10/2015

שלום,

המלצות היצרנים מדברות שממשקל משותף של 30 ק"ג של המושב והילד, לחגור את המושב עם חגורת הבטיחות ולא האיזופיקס. עד שתגיעו למשקל משותף כזה סביר להניח שכבר תשתמשו בבוסטר בלאוו הכי עם חגורות הבטיחות של הרכב.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו