עגלה ראשונה - התלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה - התלבטות
    Hen
    09/10/2015

שלום קובי,

אני מעוניינת לרכוש עגלה אני צפויה ללדת בינואר-ילד ראשון.
    אני גרה בעיר, בקומה ראשונה ללא מעלית. אני מניחה שרוב השימוש שלנו יהיה בעיר אך יחד עם זאת חשוב לי שאם נטייל בפארק או במקומות פחות ״נוחים״ העגלה תיסע ללא בעיה. בדקתי מספר עגלות ובעזרת העצות שלך החלטתי שככל הנראה אלך על אחד הדגמים של מאמס אנד פאפס. השאלה היא כזו: איזה דגמי סולה קיימים כיום? מה ההבדלים בינהם? איזה דגם מומלץ יותר , סולה (מה שהכי תמליץ) או ארמדילו פיליפ?
    בנוסף, האם אתה חושב שמי שרוב השימוש שלו בעיר עדיין כדאי לו לרכוש את דגם ארמדילו פיליפ xt? מאוד מתלבטת אשמח ואודה לסדר.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה - התלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה - התלבטות - תגובה

קובי סופר
    09/10/2015

שלום חן,

לגבי סולה יש 3 דגמים. סולה 2, סולה MTX וסולה MTX כרום.

הסולה 2 והMTX זהות למעט ההבדל שהMTX באה בג'ינס, יש לה גגונים גדולים יותר באמבטיה והטיולון והגלגלים איכותיים יותר מה שיצור נוחות הליכה בשטח שהוא מעבר לעיר.
    המשקל די זהה. הMTX ניקל זו סולה MTX מעוצב עם שלדת ניקל, שם משלמים יותר רק על העיצוב ומקבלים חסרון נוסף של משקל יותר כבד, לכן הייתי ממליץ לרכוש אחת מה- 2 הקודמות שציינתי.

לגבי ארמדילו, פער המחיר לא גבוהה אבל יש עניין של קילו יותר במשקל, אם הקילו הזה לא מפריע אז כן הייתי ממליץ ללכת על דגם הXT.

בין ארמדילו לסולה הייתי ממליץ לך לאחר שתתמקדי בדגם אחד מסולה ודגם אחד מהארמדילו ללכת לבדוק אחת ליד השנייה, לנסות לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב, ללכת עם כל אחת מהעגלות כאשר יש משקל בתוכן (עדיף מחוץ לחנות) ולקבל החלטה מושכלת.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו