עגלת פג איזי דרייב

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת פג איזי דרייב
    איילת
    14/10/2015

בוקר טוב!
    אשמח להמלצות על עגלת פג איזי דרייב,גם מהורים.
    קיבלנו עליה המלצות טובות בחנות מוצצים.
    אשמח לדעת מספר דברים:
    1. האם אפשר לעלות איתה במדרגות, כלומר "לטפס" כשהפנים שלי קדימה? או שצריך למשוך אותה בהליכה לאחור?
    2. עד כמה היא קלה ביחס לעגלות אחרות? אנחנו גרים בקומה שניה בלי מעלית, 32 מדרגות.
    3. איך ההתנהלות איתה בתחבורה ציבורית? כרגע אין לנו רכב, ומשתמשים בעיקר באוטובוסים. אשמח לדעת אם זה פשוט או מסובך לעלות איתה לאוטובוס, לרדת, לקפל וכו...
    ובאופן כללי- החנות מוצצים היא טובה? מישהי אמרה לי שהם לא כ"כ מקצועיים, שהיו כל מיני דברים שלא ידעו (החנות) והקונים כן ידעו... (לא אמרה לי מה)

תודה ויום טוב
    בשורות טובות,
    איילת

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת פג איזי דרייב

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת פג איזי דרייב - תגובה

קובי סופר
    14/10/2015

שלום איילת,

עם האיזי דרייב קשה לעלות מדרגות (נח כשהיא מקופלת). באופן כללי גם מומלץ שלא לעשות זאת עם אף עגלה.
    משקלה סביר לא הכי קלה אבל גם לא כבדה.
    די קשה לקפל אותה, בעיקר כשהטיולון מורכב עליה ובכל אופן הקיפול מצריך 2 ידיים ככה שזה לא פשוט, לתחבורה ציבורית עדיף עגלה שתתקפל ביד אחת והתינוק ביד השנייה.

לגבי החנות, אני לא מכיר כי מדובר ברשת, לכן תלוי באיזו חנות, תלוי איזה מוכר/ת נתנו יעוץ. לרוב המקצועיות של החנויות/רשתות היא למכור לך מוצר בלעדי או רווחי לאותה חנות/רשת.

בסגנון של האיזי דרייב הייתי יותר ממליץ על איגלזינה כי אותה ניתן לקפל ביד אחת.
    באופן כללי אני לא ממליץ על עגלות עם קיפול מטריה (כמו האיזי דרייב והאינגלזינה טרילוג'י), ולדעתי עגלת מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ תתאים לדרישות שלך.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה. שאלה נוספת

איילת
    14/10/2015

על איזה דגם של אינגלזינה אתה ממליץ ולמה?
    ראיתי את מאמאס אנד פאפאס אצל גיסתי וגם באינטרנט. לא אהבתי כי הטיולון מדי פתוח.
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות

איילת
    14/10/2015

אני קצת מבולבלת מכל הבירורים...
    א. למה אתה לא ממליץ על עגלות בקיפול מטריה?
    ב. כמה זמן לפני הלידה מומלץ להזמין עגלה?
    ג. מה הטווח מחירים של האינגלזינה?
    תודה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד כמה שאלות - תגובה

קובי סופר
    15/10/2015

שלום,

לדרישות שלך האינגלזינה טרילוג'י הכי מתאימה.
    מומלץ להזמין חודש מראש, לגבי מחיר רצוי לבדוק בשילב.

למה אני לא ממליץ על עגלות מטריה? מכיוון שיש להן יתרון אחד מובהק שהקיפול קטן. על חשבון זה נוצרים חסרונות רבים כמו: סל חפצים קטן ולא נגיש. עגלות פחות נוחות לניוד, עגלות רופפות (לא משהו שפוגם בחוזק המוצר אבל מוריד מנוחות התמרון), אין תמיכה מלאה בגב התינוק, כשלוחצים על גב הטיולון אפשר להרגיש חורים בחלקים מסויים, זאת בעקבות הקיפול. זה לא משהו בעייתי בחברה מסויימת אלא בכל העגלות עם קיפול מטריה. היצרנים כיום מוצאים פתרונות חכמים יותר לקיפול קטן מבלי לגרום לחסרונות שציינתי, לכן אני ממליץ על הפליפ או בוגבו בי 3.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו