התייעצות והתלבטות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התייעצות והתלבטות
    אירנה
    22/10/2015

שלום ותודה מראש על הפורום הנהדר הזה,

אני נמצאת בהריון 3. את 2 ילדיי הראשונים גדלתי עם עגלת פג פרגו. והיא דיי מסורבלת בעניי.

מתלבטים מאוד בין 4 עגלות. מאוד טובות. ואשמח אם תוכל לעזור לי.
    1. כרום ג'ואי 2500 ש"ח כולל סלקל .
    2. מאמס אנד פאפס סולה 3000 ש"ח כולל סלקל
    3. סייבסקס פריאם כולל סלקל 5000 ש"ח
    4. מאמס אנד פאפס ארמלידו 4000 כולל סלקל. הבעיה בעגלה הזו שאני לא אוהבת את את זה שאין לה פגוז' ואין לה תמיכה בצדדים בטיולון. אבל בקיפול ובנוחות היא נלפאה בעניי.

האם תוכל לסדר לי את הבלאגן.
    (נ.ב. נדלקתי על הפריאם אבל היא מממשששש יקרה :) )

תודה מקרבבבב לב!!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התייעצות והתלבטות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התייעצות והתלבטות - תגובה

קובי סופר
    22/10/2015

שלום אירנה,

אכן הפריאם ברמה יותר גבוהה מהאחרות. לדעתי אם לא התחברת לפליפ אז הסולה עגלה מעולה שתיתן תמורה טובה לכסף, הכרום תיתן תמורה טובה יותר אך עדיין הסולה טיפה יותר איכותית. כמובן שאם הגעת ל- 5000 ש"ח אני ממליץ גם לבדוק את עגלת הרטן רייסר ג'י טי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה.

אירנה
    22/10/2015

קובי תודה על מהירות התגובה,

1. האם לארמדילו יהיה פגוז' בעתיד? אמרו לי שצריך להגיע...
    2. המוכר אמר לי שלג'ואי כרום אין "אבא ואמא" שיש תקלות. ז"א השירות קצת לקוי. זה נכון?
    3. בעניין הסולה, היכן ניתן להשיג את הדגם בצבעים יפים כמו קאמל (כי הוא יחסית ישן לעומדת האחרות ולא כולם מחזיקים אותם )

שוב תודה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה על התגובה המהירה. - תגובה

קובי סופר
    22/10/2015

שלום אירנה,

1. האם לארמדילו יהיה פגוז' בעתיד? אמרו לי שצריך להגיע...

לא ידוע בשלב זה. מאמאס אנד פאפאס הציגו את דגם הארמדילו הרגיל (לא הפליפ) עם פגוש וגם כאב טיפוס. יש סבירות גבוהה שיהיה אבל זה בעתיד הרחוק. כמו כן הפגוש יגיע עם העגלה וככל הנראה לא יתאים לדגמים הקיימים היום, אולי יהיה פגוש גם לדגמים כיום אבל זה לא משהו שצריך לבנות עליו בשלב זה.

2. המוכר אמר לי שלג'ואי כרום אין "אבא ואמא" שיש תקלות. ז"א השירות קצת לקוי. זה נכון?

שקר, יש יבואן, השירות הוא מהיר, אחוז התקלות נמוך.

3. בעניין הסולה, היכן ניתן להשיג את הדגם בצבעים יפים כמו קאמל (כי הוא יחסית ישן לעומדת האחרות ולא כולם מחזיקים אותם )

לצערנו אין מגוון צבעים גדול. להפך, מאמאס אנד פאפאס מתמקדים כיום בדגמי הארמדילו ולסולה מפחיתים צבעים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי שאלה אחרונה

אירנה
    22/10/2015

תוכל להמליץ לי על חנות עם מגוון עגלות עם שירות אמין שאוכל לגשת אליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• קובי שאלה אחרונה - תגובה

קובי סופר
    22/10/2015

שלום אירנה,

באיזה איזור?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזור תל אביב והמרכז

אירנה
    22/10/2015

גם חולון ראשון ובת ים זה בסדר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באיזור תל אביב והמרכז - תגובה

קובי סופר
    22/10/2015

שלום,

קודם כל חשוב לציין שלכל חנות יש אינטרס ולכן לא תמיד תמצאי אמינות. לכן אני תמיד ממליץ לקבל החלטה לבד וכדי לקבל אחת נכונה אני ממליץ: ללכת עם העגלה מחוץ לחנות עם משקל, לנסות לקפל, לתפעל לבד ואז לקבל החלטה.
    חנויות שהייתי ממליץ במרכז: בייבי קלאב, בייבי סטאר ותינוקות זה אנחנו.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב עזרה בבקשה

תהילה
    22/10/2015

קובי שלום לך שוב
    וסליחה על החוסר החלטיות.
    היום הייתי עם אמא וצמצמנו את ההתלבטות לג'ואי ולארמדילו. בחרנו בארמדילו ואני לא סגורה על היציבות שלה. בבקשה תעזור לי לקבל החלטה נבונה.
    תודה מקרב לב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שוב עזרה בבקשה - תגובה

קובי סופר
    25/10/2015

שלום אירנה,

אין מה לחשוש מיציבות. הארמדילו מאוד יציבה ואפשר גם לשדרג לXT שלה גלגלים יותר גדולים וזה מוסיף ליציבות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה באותו עניין.

תהילה
    25/10/2015

שלום
    אני מתלבטת בין הסולה 2 לבין אורבו 2
    אני פחות אוהבת את הגלגלים של האורבו. האם יש בינהן הבדל משמעותי?
    שאלה נוספת, האם כדאי לרכוש את הסולה של המאמס אנד פאפס או הג'ואי כרום.
    תודה,
    תהילה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• שאלה באותו עניין. - תגובה

קובי סופר
    25/10/2015

שלום תהילה,

הגלגלים של הסולה הרבה יותר מוצלחים מהאורבו. אני לא ממליץ על האורבו כי הגלגלים שלה גרועים ויש להם בלאי גבוה, כמו כן היא יקרה באופן משמעותי מהסולה ללא יותר מדי סיבות. בין הסולה לכרום אין הרבה הבדל ואני ממליץ לבדוק אחת ליד השניה. לנסות ללכת איתן כאשר יש משקל בתוכן (עדיף מחוץ לחנות), לנסות לקפל, לתפעל ולבדוק ברכב. כך תקבלי החלטה מה מתאים לך יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו