התלבטות בין 2 עגלות תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 2 עגלות תאומים
    פאן
    22/10/2015

היי,
    רוצה לרכוש עגלת תאומים והתחלתי במסע :) המסע התברר להיות קצר למדי, עקב אילוצי גודל תא מטען. יש לי קיה פיקנטו ויש רק 2 עגלות תאומים הנכנסות לתא המטען הבאמת קטן של הפיקנטו: בייבי ג'וגר סיטי מיני ובייבי מונסטרס.
    ראינו את שתי העגלות, ההמלצות על הסיטי מיני כמובן מעולות ואנשים נשבעים בעגלה הזאת. אבל, זה מה שאנשים מכירים ועד שהשוק מתפתח, חבל שלא לנצל את הקדמה ולבחון מוצרים חדשים. למשל- הבייבי מונסטרס. צרה, קומפקטית, נוחה מאוד, מרגישה הרבה יותר איכותית מבחינת בולמי זעזועים, גלגלים, בד איכותי יותר, עבירות טובה יותר ובוא נודה על האמת: היא גם הרבה יותר יפה מהסיטי מיני :), אבל היא חדשה ואין עליה כמעט חוות דעת, רוחב המושבים צר ביחס לעגלות אחרות (נראה שהיתרון הגדול שלה מהווה גם חסרון מסוים). בעיקר מטרידה אותי העובדה שהיא ממממממש חדשה (גם באירופה) ואין עדיין מספיק חוות דעת עליה. מחיפושים בפורומים בספרדית, נראה כי היא הפכה להיות פופולרית בעיקר בגלל המחיר הנמוך באופן יחסי שלה (500 יורו, דומה למחיר בארץ), אבל החסרון המרכזי הוא העובדה שהיא מאוד מאוד קצרה ורוחב המושבים צר. עובדה שאולי טובה עד לגיל שנה, או ממש לשלבים ההתחלתיים, אבל אחרי שנה וקצת כשהילדים כבר הולכים, הם לא רוצים לשבת בתוכה, היא לא נוחה וצפופה.
    אני לוקחת בחשבון שהיא אכן יותר צרה מהאחרות (בכ-שני ס"מ) וייתכן שגם תספיק לפחות זמן ואצטרך להחליף אותה בטיולון אחר ומרווח יותר. מצד שני, נתקלתי גם באימהות שרכשו עגלות בוגבו ואחרי שנה הילדים כבר לא מוכנים לשבת בתוכה והיא עומדת ומעלה אבק לאחר שהוחלפה בטיולון נוח יותר.

אשמח לחוות דעת שלך והמלצה מה כדאי לעשות. אם לקחת סיכון ולקנות את הדגם המתקדם, שכמובן יהיה הרבה יותר נוח מבחינת התניידות עירונית, או ללכת על המוכר והטוב...

ארוך, סליחה. ההתלבטות בשיאה :)

תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין 2 עגלות תאומים - תגובה

קובי סופר
    22/10/2015

שלום פאן,

אם אני הייתי צריך לבחור אז ללא ספק הייתי בוחר בבייבי מונסטרס. זו ליגה ורמה אחרת בהשוואה לבייבי ג'וגר. הבדים איכותיים יותר, הגלגלים איכותיים יותר וגם בולמי הזעזועים, מכאן החשש שלך צריך לרדת מכיוון ששני ההבדלים האלו מבטיחים איכות מוצר טובה יותר, עמידות לאורך זמן ומינמום בלאי. כמו כן יתרון הרוחב הוא עצום, אני רואה כמה הורים לתאומים סובלים מבעיה זו על בסיס יומי וכאן יש מוצר ברוחב של עגלת יחיד. הרוחב הפנימי שלה סביר ודווקא בטיולוני תאומים לרוב הרוחב צר יותר. אני מודע לחששות אבל בעגלות תאומים בניגוד לעגלת יחיד צריך לעשות הרבה פשרות.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו