מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלהשרה26/10/2015
שלום! ראינו את העגלה איי בי סי דיזיין ממבה פלוס ועגלת הרטן רייסר ג'י טי, ואנחנו נורא מתלבטים מה לקחת. מצד אחד המשקל משחק אצלינו גורם מכריע ומצד שני אנחנו מתלבטים האם יש יתרונות או חסרונות אחרים שיותר חשובים מהמשקל. המחיר כמובן חשוב אבל אנחנו לא מוגבלים בסכום כרגע. חשוב לי לציין שזו עגלה ראשונה ואנחנו מעוניינם בעגלה להרבה שנים.
תודה רבה* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי עגלה - תגובה
קובי סופר26/10/2015שלום שרה,
ראוי לציין שאני משווק הרטן בישראל.
אני אסביר למה אני חושב שהרטן מומלצת יותר.
א. מדובר ב- 2 חברות גרמניות אך הרטן מיוצרת בגרמניה בעוד שאיי בי סי מיוצרות בסין.
ב. הבדים של הרטן איכותיים יותר, לא מתחממים ולא מתקררים.
ג. לטיולון של הרטן יש שכיבה ישרה לחלוטין בעוד שבממבה יש שיפוע. היתרונות בהרטן: ניתן להשכיב על הבטן בטיולון, ניתן לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה, ניתן לחתל בעגלה והיתרון הגדול שבהרטן אין מגבלה של זמן שהייה בעגלה. בעגלות שלא נשכבות ישר ממולץ להיצמד להוראות של שימוש בסל קל. עד 45 דק' ביום לפני גיל חצי שנה ועד שעתיים ביום מעל גיל חצי שנה. כלומר אם תינוק נרדם בעגלה יותר משעתיים בממבה יהיה מומלץ להעביר למיטה.
ד. ההרטן יותר נוחה לתפעול וקיפול
ה. בהרטן יש 5 שנות אחריות + שירות טיפול/חידוש עגלה אחת לשנה ללא עלות.
היתרונות של הממבה הם בעיקר העלות. המשקל קל יותר אך רק בקילו וחצי.
יש גם ממבה פלוס שלה כן יש טיולון עם שכיבה ישרה אך היא כבר קרובה למחיר של ההרטן.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם את נשמרת מפני דלקת נרתיקית?
.jpg)
.jpg)