התלבטות לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה
    שרה
    26/10/2015

שלום! ראינו את העגלה איי בי סי דיזיין ממבה פלוס ועגלת הרטן רייסר ג'י טי, ואנחנו נורא מתלבטים מה לקחת. מצד אחד המשקל משחק אצלינו גורם מכריע ומצד שני אנחנו מתלבטים האם יש יתרונות או חסרונות אחרים שיותר חשובים מהמשקל. המחיר כמובן חשוב אבל אנחנו לא מוגבלים בסכום כרגע. חשוב לי לציין שזו עגלה ראשונה ואנחנו מעוניינם בעגלה להרבה שנים.
    תודה רבה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    26/10/2015

שלום שרה,

ראוי לציין שאני משווק הרטן בישראל.

אני אסביר למה אני חושב שהרטן מומלצת יותר.

א. מדובר ב- 2 חברות גרמניות אך הרטן מיוצרת בגרמניה בעוד שאיי בי סי מיוצרות בסין.
    ב. הבדים של הרטן איכותיים יותר, לא מתחממים ולא מתקררים.
    ג. לטיולון של הרטן יש שכיבה ישרה לחלוטין בעוד שבממבה יש שיפוע. היתרונות בהרטן: ניתן להשכיב על הבטן בטיולון, ניתן לעבור לטיולון לפני גיל חצי שנה, ניתן לחתל בעגלה והיתרון הגדול שבהרטן אין מגבלה של זמן שהייה בעגלה. בעגלות שלא נשכבות ישר ממולץ להיצמד להוראות של שימוש בסל קל. עד 45 דק' ביום לפני גיל חצי שנה ועד שעתיים ביום מעל גיל חצי שנה. כלומר אם תינוק נרדם בעגלה יותר משעתיים בממבה יהיה מומלץ להעביר למיטה.
    ד. ההרטן יותר נוחה לתפעול וקיפול
    ה. בהרטן יש 5 שנות אחריות + שירות טיפול/חידוש עגלה אחת לשנה ללא עלות.

היתרונות של הממבה הם בעיקר העלות. המשקל קל יותר אך רק בקילו וחצי.
    יש גם ממבה פלוס שלה כן יש טיולון עם שכיבה ישרה אך היא כבר קרובה למחיר של ההרטן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו