מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- ארמדילורחל26/10/2015
כתבתי לך בעבר ששמעתי שיש בעיה עם עגלת ארמדילו בעליה במדרגות וכתבתה לי שלא ידוע לך על כך.
הייתי בחנות והסבירו לי שהבעיה היא עם הידית של העגלה. בגלל צורת הקיפול שלה שהיא דרך הידית, אמרו לי שכשעולים עם העגלה מדרגות הידית מתפרקת מהר מאד.
רציתי לדעת האם זה נכון והאם ידוע לך על תקלות מסוג זה.
(למרות שאני יודעת שא"א לעלות עם שום עגלה מדרגות אבל בכל זאת...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
ארמדילו - תגובה
קובי סופר26/10/2015שלום רחל,
אני חוזר ואומר, מה שנאמר בחנויות נאמר מאינטרס של חנות למכור לך משהו אחר. לצערי אין עמדות פוליגרף בחנויות אבל אילו היו אני בטוח שהמד היא מרקד לכל הכיוונים.
לא התפרקו ידיות של פליפ, אין בעיית חוזק ואם כבר לקבל חוות דעת זה רק מבעלי עגלות. לעצור הורים ברחוב עם עגלה כזו ולשאול דעתם, זה המדד כמעט הכי נכון (בכל זאת לכל הורה דרישות משלו ולא כל עגלה שמתאימה לאמא אחת תתאים לאחרת ולהפך).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהמאמס אנד פאפס
רחל27/10/2015תודה רבה על התגובה המהירה.
על מה אתה ממליץ יותר מאמס אנד פאפס אורבו או סולה ולמה?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
מאמס אנד פאפס - תגובה
קובי סופר27/10/2015שלום רחל,
הסולה עדיפה. למרות שהיא זולה יותר מערכת הגלגלים שלה טובה ואמינה בהרבה בהשוואה לאורבו. גם בארץ וגם בחו"ל הביקורות על הסולה תמיד טובות לעומת זאת באורבו זה די חצוי לכאלו שמרוצים וכאלו שבכלל לא. אלו שלא תמיד מייחסים זאת לגלגלי העגלה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)