ארמדילו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו
    רחל
    26/10/2015

כתבתי לך בעבר ששמעתי שיש בעיה עם עגלת ארמדילו בעליה במדרגות וכתבתה לי שלא ידוע לך על כך.
    הייתי בחנות והסבירו לי שהבעיה היא עם הידית של העגלה. בגלל צורת הקיפול שלה שהיא דרך הידית, אמרו לי שכשעולים עם העגלה מדרגות הידית מתפרקת מהר מאד.
    רציתי לדעת האם זה נכון והאם ידוע לך על תקלות מסוג זה.
    (למרות שאני יודעת שא"א לעלות עם שום עגלה מדרגות אבל בכל זאת...)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארמדילו - תגובה

קובי סופר
    26/10/2015

שלום רחל,

אני חוזר ואומר, מה שנאמר בחנויות נאמר מאינטרס של חנות למכור לך משהו אחר. לצערי אין עמדות פוליגרף בחנויות אבל אילו היו אני בטוח שהמד היא מרקד לכל הכיוונים.
    לא התפרקו ידיות של פליפ, אין בעיית חוזק ואם כבר לקבל חוות דעת זה רק מבעלי עגלות. לעצור הורים ברחוב עם עגלה כזו ולשאול דעתם, זה המדד כמעט הכי נכון (בכל זאת לכל הורה דרישות משלו ולא כל עגלה שמתאימה לאמא אחת תתאים לאחרת ולהפך).

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמס אנד פאפס

רחל
    27/10/2015

תודה רבה על התגובה המהירה.
    על מה אתה ממליץ יותר מאמס אנד פאפס אורבו או סולה ולמה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מאמס אנד פאפס - תגובה

קובי סופר
    27/10/2015

שלום רחל,

הסולה עדיפה. למרות שהיא זולה יותר מערכת הגלגלים שלה טובה ואמינה בהרבה בהשוואה לאורבו. גם בארץ וגם בחו"ל הביקורות על הסולה תמיד טובות לעומת זאת באורבו זה די חצוי לכאלו שמרוצים וכאלו שבכלל לא. אלו שלא תמיד מייחסים זאת לגלגלי העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו