מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל לתינוקסמיילית27/10/2015
שלום קובי,
יש לנו תינוק בן חצי שנה וקנינו לו סלקל של ג'ואי כרום. באופן כללי, אני לא מרוצה מהסלקל. הוא בקלות רבה מוציא את הידיים מהחגורות, כי אי אפשר להדק אותן עליו בדיוק כי הן לא רק מלמעלה (כמו בסלקל של cybex למשל) אלא גם מהצדדים. החגורות גם מאד קצרו ונראה לי שעוד מעט כבר לא יתאימו לו (הוא ילד יחסית גבוה).
האם זו בעיה ידועה או שאולי משהו בעניין החגורות נשגב מהבנתי?
אני מתלבטת אם לקנות סלקל אחר. איזו חברה מומלצת (במחיר של 500 ש"ח למשל)? ראיתי את של cybex והוא מצא חן בעיניי (בעיקר החגורות, שהן לא מהצדדים...). הוא נחשב טוב? עד איזה גיל הוא מומלץ?
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר שכחתי לציין...
סמיילית27/10/2015יש לנו עגלה של ג'ואי כרום. כמובן שארצה שהסלקל יוכל להתחבר אליה (האם מתאמים של ג'ואי יתאימו או שיש צורך באחרים?)
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סלקל לתינוק - תגובה
קובי סופר28/10/2015שלום,
הסל קל הכי מומלץ לדעתי הוא הקייפיט 30. בקייפיט לא תהיה לך בעיה של הוצאת ידיים כיוון שיש לו קליפס לבית החזה. לצערנו הוא לא יתחבר לעגלתך.
אם בכל זאת סל קל שמתחבר לעגלה ברור שהסייבקס הוא רמה אחת מעל הג'ואי מכל הבחינות.
בגיל חצי שנה בכלל הייתי ממליץ לוותר על הוצאה מיותרת של קניית סל קל נוסף. הייתי ממליץ לרכוש כעת כסא בטיחות איכותי. ההמלצה שלי היא צ'יקו נקסטפיט או סייפטי פירסט אדוונס. אלו הכסאות היחידים שבזווית השכיבה שלהם הם מגיעים למצב שכיבה די זהה לסל קל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל - עוד שאלה
סמיילית29/10/2015תודה רבה על התשובה.
ראיתי שכיסאות הבטיחות עליהם אתה ממליץ יקרים מאד (אזור ה-1000 ש"ח ומעלה). האם זה כי הם מגיעים למצב שכיבה הזהה לסלקל?
זאת אומרת - אם אני אחכה שהילד ידע לשבת, האם יש כסאות בטיחות יותר זולים עליהם אתה ממליץ (או שאלה המחירים המקובלים לכל כסאות הבטיחות)?
אני חדשה בנושא.
שוב תודה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סלקל - עוד שאלה - תגובה
קובי סופר29/10/2015שלום,
הם אכן מגיעים לזווית מאוד זהה לזו של הסל קל ולכן מתאימים גם לגיל חצי שנה או לפני.
אם תחכו יהיו לך אופציות זולות יותר כמו הטריומף וקוסקו סנירה. מה שכן, מכיוון שזהו מוצר בטיחות המשמש לתקופה מאוד ארוכה לא הייתי ממליץ לקנות משהו זול. חשוב שלתינוק יהיה מוצר בטוח ולא פחות חשוב נח (כפי שכבר למדת).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשאלות המשך
סמיילית29/10/20151. עד איזה גיל כסאות הבטיחות שהמלצת עליהם מתאימים?
2. האם גם אותם צריך להחליף כל חמש שנים?
3. אתה צודק וכמובן שחשוב לקנות בסופו של דבר את מה שהכי טוב לילד, בייחוד לאור הניסיון שלי.
רק לגבי הקוסקו סנרה - ראיתי שהוא משמעותית זול יותר מהאחרים (באזור ה-500 ש"ח). האם אתה ממליץ גם עליו? מה החסרונות שלו לעומת השאר?
תודה הרבה!
(סליחה על השאלות הרבות, כשקניתי את הסלקל של ג'ואי לא ביררתי כ"כ ועכשיו החלטתי לבדוק היטב לפני שאני קונה...)* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות המשך - תגובה
קובי סופר29/10/2015שלום,
הם עד 30 ק"ג. גיל 6 בממוצע.
לכסאות תוקף של 6 שנים מיום היצור!
הסנירה זול אבל יש לו דירוג בטיחותי של 5 כוכבי בטיחות. הוא זול כי הוא בסיסי, ללא ריפוד פנימי נוסף, רק עם 2 מצבים של ישיבה או שכיבה. לרוב רוכשים אותו כמושב שני (לסבא/סבתא/רכב נוסף). ככסא ראשי ובנסיעות ארוכות לדעתי הוא לא המושב הכי נח שיש.
ודבר נוסף וחשוב, כעת את יכולה לגשת לחנות עם התינוק, להושיב בכל הכסאות ולראות היכן יותר נח.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
מה הסיכוי שלכם לשמור על המשקל לאורך זמן?
.jpg)
.jpg)
.jpg)

.jpg)
.jpg)