התלבטות לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה
    איה
    05/11/2015

קובי שלום,
    אני ובעלי מתלבטים לגבי עגלה עם טיולון וסלקל כמובן. זה הריון ראשון, אנחנו רוצים להשקיע אבל לא בסכומים מטורפים, ראינו את BREVI OVO האיטלקית ואהבנו אותה, איך העגלה הזו? אתה יודע בחנויות רוצים למכור ולא מסבירים לך את החסרונות והיתרונות.
    גם שמעתי על סייבקס שהן טובות אבל לא ראיתי.
    בקיצור- מה דעתך על BREVI ועל איזה עגלה אתה ממליץ ? חשוב לציין שאנחנו מחפשים עגלה משולבת, קלה כי אנחנו גרים קומה 4 ללא מעלית, קלה לקיפול, גלגלים חזקים ובד נושם למניעת זיעה ולהישאר יותר זמן בה.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    06/11/2015

שלום,

הייתי ממליץ לך לבדוק את איי בי סי דיזיין ממבה, מאוד דומה לברווי אך הרבה יותר איכותית בעיקר בבדים וההצללות., היא יותר קלה, יותר קומפקטית בקיפול ובמחיר די זהה לברווי.
    העגלות של סייבקס טובות אך מדובר בסגנון אחר של מוצר. אם תרשמי לי דרישות מהמוצר יהיה לי יותר קל להמליץ.
    לדוגמא: נוחות הליכה, נוחות קיפול, גודל, תקציב, מראה וכו', עשי סדר מהחשוב לפחות חשוב, כך גם לך יהיה יותר קל להתמקד ופחות תהי תלויה בהסברים של מוכרנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה הקודמת

איה
    06/11/2015

קובי שלום..
    אז אתה ממליץ על אי בי סי דיזיין ממבה?? אנחנו רוצים עגלה עד 3000 שקל גג...אני מעדיפה עגלה עם סלקל באמת קל משקל אבל. גם נוח מאוד ו 5 כוכבים...עגלה שימושית קלה לקיפול...נוחה בהליכה ויציבה ובעלת מראה מפואר ויפה.
    אתמול ראינו גם את עגלות cam ואייזי בייבי...מה אתה ממליץ??
    או בכלל אם יש דגם עגלה שאתה חושב שהוא כן משרת את הדרישות שלנו אז אשמח להמלצה.
    ועוד שאלה...אם אני רוצה לקנות עגלת הרטמן הגרמנית מגרמניה...האם יש הפרש משמעותי במחיר...כי בישראל שווה ל 5000 שקל?? והאם אני משלמת מס??
    תודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך לשאלה הקודמת - תגובה

קובי סופר
    08/11/2015

שלום איה,

הבנתי משאלתך הראשונה מה את מחפשת בעגלה ולכן המלצתי על הממבה. היא עונה לדרישות שלך והיא סופר איכותית.
    עונה ממש לכל הדרישות שרשמת בהודעה זו, במחיר היא טיפה חורגת אך ממש במעט.

קניית הרטן בגרמניה יכולה לחסוך כמה מאות שקלים (לדעתי לא יותר מ- 1000). מה שכן בקניה מחו"ל לא תהיה אחריות למוצר וכל תיקון ידרש בתשלום, לכן אני פחות ממליץ לרכוש עגלות מחו"ל כי לצערנו כל העגלות כמו רכבים זקוקות לטיפול/תיקון לעיתים קרובות או רחוקות.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו