ג'ואי ניטרו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ג'ואי ניטרו
    גיטי
    05/11/2015

היי קובי
    אנחנו מחפשים טיולון איכותי, קל וזול. ראיתי מודעה על הטיולון הזה אבל אין חוות דעת. איך הוא?

איזה עוד טיולונים ממלאים את הקריטריונים שלי?

תודה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ג'ואי ניטרו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ג'ואי ניטרו - תגובה

קובי סופר
    06/11/2015

שלום גיטי,

הניטרו בהחלט עונה להגדרות שלך. אני ממליץ גם לבדוק את הצ'יקו לייטוואי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד

גיטי
    07/11/2015

הניטרו איכותית? תחזיק לנו מעמד? יש לנו בן 1.6 שמנמנן ואיזה 20 מדרגות לעלות כך שבהחלט רוצה משהו שלא ישבר אחרי 3 חודשים. וגם- איך העבירות שלה?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• עוד - תגובה

קובי סופר
    08/11/2015

שלום גיטי,

אם את מתכוונת לעלות את המדרגות יחד עם התינוק אף טיולון לא יוכל לשרוד את זה לטווח הרחוק, מה גם שזה לא יהיה נח כי הגלגל ינעל כשתמשכו את העגלה אחורה במדרגות. מה שכן ניתן לקפלה ביד אחת, היא ננעלת ואז יש ידית נשיאה ואז ניתן בקלות לעלות מדרגות עם תינוק ביד אחת והעגלה ביד שניה.
    העבירות טובה. האמינות טובה גם היא. אני חושב שאם האופציה לעלות מדרגות היא האופציה השניה שהצגתי זו קנייה טובה מאוד.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו