מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- שאלותאני14/11/2015
היי קובי!
שוב אני שנעולה על הבוגבו בי. רוצה עגלה קומפקטית ומצד שני חזקה. אין לי כוח לגדולות והמסורבלות (בלידה הקודמה לפני כמעט 7 שנים הזמנתי את הסטריטי). התלבטנו בינה לארמדילו פליפ xt שגם נראית קצת גדולה פתאום... חשוב ביותר - ידית גבוהה לבעלי הכדורסלן. הוא מבחינתו יסתדר עם ההרטן, אבל כמה שהוא גבוה ככה אני נמוכה, ובשורה התחתונה אני מאמינה שאני זו שאהיה יותר עם העגלה.
אז ככה - צפויה ללדת עוד 4 חודשים. יש משהו שאמור להגיע לארץ? אין לי בעיה לחכות מעט ולא לקנות בדיוק ללידה. אם כן - אלו דגמים אמורים להגיע שהם רלוונטים?
סלקל קייפיט 30 עם בסיס - יש משהו אחר שאמור להגיע לארץ שעדיף?
אחרון חביב - בגלל בעיות מלאי... מתי כדאי להזמין ועל איזו חנות את ממליץ באיזור ירושלים?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
שאלות - תגובה
קובי סופר14/11/2015שלום,
ע"פ כל הדרישות אכן הבי 3 מתאימה לכם מאוד. הקייפיט עדיין הוא הסל קל המומלץ ביותר לדעתי וגם מתחבר על הבי 3. בינואר צריך להכנס דגם חדש של הרטן שנקרא ViP. זהו הדגם הקל של הרטן, יש לו ידית מתכווננת ולדעתי הוא טוב יותר בהשוואה לבי 3, בעיקר בעובדה שאמבטיה והטיולון יותר ארוכים ורחבים. כמו כן הטיולון של הרטן מרופד יותר. ההרטן יותר נוחה בניוד ובנסיעה גם בשטח קשה. היתרון של הבי הוא בקיפול, היא מתקפלת עם הטיולון (בהרטן וי איי פי צריך להפריד). הבי גם יותר קלה עם הטיולון בכ- 2 ק"ג. גם על ההרטן אפשר לחבר את הקייפיט.
ב- 4 חודשים הקרובים לא צפוי להכנס עוד משהו חדש, בעיקר דגמים מחודשים כשהכוונה בחידוש זה צבעים חדשים שיעלו יותר.
חנויות מומלצות בירושלים: רהיטי אור, בייבי סטאר ושילב בקניון מלחה. לצערי הרטן יש רק ברשת בייבי קלאב שלהם אין חנות בירושלים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה וגם
אני15/11/2015האם צפויים שינויים בצבעים של הבי?
אמורים להגיע צבעים נוספים? מתי? אלו צבעים?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה וגם - תגובה
קובי סופר15/11/2015שלום,
לא ידוע על צבעים חדשים או שינויים. כן ידוע על מהדורה מיוחדת של דיזל, אין צפי מתי היא תהיה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהשילדה ובדים
אני17/11/2015תמול הזמנו את הבוגבו בי. הכל כולל הכל אפור מלאנז׳ ושלדת אלומניום.
א. אני רציתי את השילדה השחורה אבל המוכר אמר שרואים עליה שריטות הרבה יותר מאשר באלומניום, וגם היא מתחממת יותר מהר - האם זה נכון?
ב. הבד בצבע האפור הרגיש לי יותר רך מאשר בבד השחור - בכל החלקים (גגון, מושב ואמבטיה). אני פשוט זוכרת מהסטריטי שרכשתי לפני 7 שנים... לקחתי את האפור צהוב שהיה בד רך יותר מהשחור/אדום/כחול. אני פשוט רוצה לוודא חוזק ועמידות לכמה שנים וילדים... הגגון הרגיש מאוד רך, כאילו כל דבר יעשה בו חור. האמבטיה משמשת לזמן קצר יחסית אז אני מאמינה שפשוט בעייתי. והמושב גם רך יותר, אולי גם נעים יותר לשבת עליו והאמת שבכל מקרה נשים כיסוי, אבל אין כיסוי שבאמת מכסה את הכל...
* ואם כבר הזכרתי כיסוי למושב - האם שווה לרכוש את הכיסוי של הבי או שאפשר להסתפק במשהו טוב אחר? מבחינת כיסוי המושב, כי הבנתי שהכיסוי עצמו לא באמת מכסה כמו שצריך ולא באמת יושב כמו שצריך על המושב, ולמעשה לא שונה מכיסוי אחר שאמצא.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שילדה ובדים - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום,
א. אני רציתי את השילדה השחורה אבל המוכר אמר שרואים עליה שריטות הרבה יותר מאשר באלומניום, וגם היא מתחממת יותר מהר - האם זה נכון?
לא נכון וגם אילו היה נכון בקושי היית רואה את השריטות. לגבי התחממות גם ההבדל הוא קל. יש בעיה של חוסר מלאי לשלדים שחורים ולכן לרוב החניות אין אותם במלאי אז נח לומר דברים אחרים.
שורה תחתונה קני מה שאת אוהבת, לא שמעתי תלונה אחת על בעיות כפי שהצגת לגבי שלדה שחורה, לא בבוגבו ולא בחברות אחרות.
ב. הבד בצבע האפור הרגיש לי יותר רך מאשר בבד השחור - בכל החלקים (גגון, מושב ואמבטיה). אני פשוט זוכרת מהסטריטי שרכשתי לפני 7 שנים... לקחתי את האפור צהוב שהיה בד רך יותר מהשחור/אדום/כחול. אני פשוט רוצה לוודא חוזק ועמידות לכמה שנים וילדים... הגגון הרגיש מאוד רך, כאילו כל דבר יעשה בו חור. האמבטיה משמשת לזמן קצר יחסית אז אני מאמינה שפשוט בעייתי. והמושב גם רך יותר, אולי גם נעים יותר לשבת עליו והאמת שבכל מקרה נשים כיסוי, אבל אין כיסוי שבאמת מכסה את הכל...
* ואם כבר הזכרתי כיסוי למושב - האם שווה לרכוש את הכיסוי של הבי או שאפשר להסתפק במשהו טוב אחר? מבחינת כיסוי המושב, כי הבנתי שהכיסוי עצמו לא באמת מכסה כמו שצריך ולא באמת יושב כמו שצריך על המושב, ולמעשה לא שונה מכיסוי אחר שאמצא.
מה דעתך?
הבדים של בוגבו איכותיים בכל סוגי הבדים לכן אין ממה לחשוש. יש מזרני עגלה יותר איכותיים מהמקורי של בוגבו בחצי מהעלות שלו לכן הייתי ממליץ לוותר על המקורי. הכל מקרה זו רכישה שתעשה בעוד מספר חודשים אז תוכלי לבדוק פיזית מה מתאים לעגלה, מה נח יותר וכו'. אני ממליץ על מזרן קומפי קוש, משדרג את ריפוד המושב פלאים.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)