שיהיה ניתן להסיע תינוק בניגוד לכיוון הנסיעה עד גיל שנתיים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שיהיה ניתן להסיע תינוק בניגוד לכיוון הנסיעה עד גיל שנתיים
    קובי סופר
    15/11/2015

קובי שלום,

אנו מחפשים כסא בטיחות לתינוק שיענה לקריטריונים הבאים:

1. איזופיקס קשיח (ידוע לי שלא נחשב שהוא הכי בטיחותי נכון להיום ובכל זאת, זו העדפה שלנו). איזופיקס כדוגמת לאטש אנחנו לא ממש רוצים.

2. שיהיה ניתן להסיע תינוק בניגוד לכיוון הנסיעה עד גיל שנתיים.

לא חשוב לנו שיתמוך מעל משקל 18 ק"ג - מדובר בילד במשקל נמוך מאוד (אחוזון 3) שכנראה יגיע ל- 10 ק"ג רק לקראת גיל שנתיים.

כמובן חשובה לנו גם נוחות הכיסא.

שאלה נוספת, מה דעתך על כסא ברייטקס דואלפיקס לאור הצרכים שלנו? מה חסרונותיו?

תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• כסא בטיחות - תגובה

קובי סופר
    15/11/2015

שלום טלי,

אין הרבה אופציות ע"פ הדרישות שהצגת.
    הברייטקס יכול להיות אופציה טובה. אני ממליץ גם לבדוק: מקסי קוזי פרל וסייבקס סירונה.

אני ממליץ על הנקסטפיט של צ'יקו כי לדעתי הוא המושב הכי נוח שיש, אין לא איזופיקס אלא לטאץ' אבל אין כל הבדל בטיחות בין לאטץ' לאיזופיקס.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות - המשך...

טלי
    21/11/2015

שלום קובי,

ראינו היום שקיים גם כיסא joie i anchor, שעונה לדרישותינו ועומד בתקן Isize. לא הזכרת אותו, מה דעתך עליו? הינו רוצים לדעת מה דעתך על כסא זה במיוחד בהשוואה לפרל של מקסי קוזי.

תודה,
    טלי

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כסא בטיחות - המשך... - תגובה

קובי סופר
    22/11/2015

שלום,

אכן הוא בתקן החדש אבל אין נתוני מבחנים עליו עדיין. בהתבסס על נתוני שאר מוצרי הבטיחות לרכב של ג'ואי, הדירוגים מאוד נמוכים ולכן אני לא ממליץ על מוצרי הבטיחות של חברה זו.
    מקסי קוזי היא חברה שזו ההתמחות שלה בעוד שג'ואי זה יצרן סיני שהקים משרדים באנגליה ונחשב למותג "בריטי". לכן המיתוג מבלבל אבל האיכות ותוצאות המבחנים כרגע מראות ללא דופי שמדובר במוצרים פחות טובים מהמתחרים היותר יקרים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו