מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- עגלה קלת משקלתמי16/11/2015
אנא עזרתך בבקשה!
יש לי עגלה בייבי גוגר סיטי מיני.השתמשתי עד כה באמבטיה ןהיה בסדר גמור.
כעת עלי להעביר את בני לטיולון. הרכיבו לי אתמול את הטיולון אך לצערי הרב איני יכולה להרים את העגלה כלומר הטיולון (סובלת מהגב) הטיולון ממש כבד.
זקוקה בדחיפות להצעתך איזה טיולון קל וטוב מומלץ לרכוש ושיכנס לתא מטען של מכונית קטנה מאזדה 2. הכי חשוב קל ונח לשימוש האם אפשר אפילו לציין כמה דגמים.תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
עגלה קלת משקל - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום תמי,
יויו תתאים לך יותר מהכל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבהמשך לתשובה
תמי17/11/2015תודה רבה על עצתך.
ברצוני לשאול בבקשה:
א) האם ניתן על עגלת יויו לתלות על ידית העגלה תיק עם הדברים לתינוק משהו בסביבות ה-6קג?
ב) האם כדאי לי לבדוק עגלה בשם טאי טאי או גואי או בוגבו בי 3 -בוגבו בי שאפרק את המושב משלדת העגלה כל פעם עמנ שיהיה לי קל מבחינת משקל?
האם מבין העגלות שצינתי יש דגם שהיית ממליץ לי עליו?
שוב לציין כי בני בן חצי שנה.
תודה גדולה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהניתן בהחלט לתלות משקל שכזה על יויו
גילי18/11/2015
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
בהמשך לתשובה - תגובה
קובי סופר18/11/2015שלום,
א) האם ניתן על עגלת יויו לתלות על ידית העגלה תיק עם הדברים לתינוק משהו בסביבות ה-6קג?
ניתן, כמובן שגם משקל התינוק מאזן, כמו כן הסל די גדול וגם בו ניתן למלא דברים.
ב) האם כדאי לי לבדוק עגלה בשם טאי טאי או גואי או בוגבו בי 3 -בוגבו בי שאפרק את המושב משלדת העגלה כל פעם עמנ שיהיה לי קל מבחינת משקל?
האם מבין העגלות שצינתי יש דגם שהיית ממליץ לי עליו?
הבי שוקלת בדיוק כמו הבייבי ג'וגר עם הטיולון. פירוק המושב הוא די מסורבל ואני לא מכיר כאלו שירצו להתעסק עם זה, כל הקסם של עגלות כמו הבי שניתן לקפלן יחד עם המושב והן די קלות וקומפקטיות. הטאי טאי די דומה לבייבי ג'וגר ככה שלא תעשי שינוי משמעותי, היא שוקלת 1.2 קילו פחות לעומת קרוב ל- 3 קילו שהיויו תחסוך לך. לדעתי עם תרכשי טאי טאי את תמצאי את עצמך רוכשת עוד טיולון בעתיד. בכל זאת אם את מתלבטת בין ה- 2 אז הטאי טאי בגלל המשקל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהבמשפט האחרון של תשובתך
תמי19/11/2015תודה רבה.התכוונת בבקשה במשפט האחרון של תשובתך אם את מתלבטת בין ה-2 היויו עדיף נכון? כי כתבת הטאי טאי
האם תוכל בבקשה לכתוב לי שנית את המשפט .תודה לך* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
במשפט האחרון של תשובתך - תגובה
קובי סופר20/11/2015שלום תמי,
אני ממליץ על יו יו.
מה שכתבתי במשפט האחרון הוא שאם בכל זאת את לא רוצה את היויו וההתלבטות היא בין הטאי טאי לבי אז אני חושב שהטאי טאי תתאים לך יותר.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם היפוכונדרים?
.jpg)
.jpg)