עגלה ראשונה - מתלבטים ממש

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה - מתלבטים ממש
    לבנת
    16/11/2015

אחרי לא מעט סיבובים, ראינו מספר עגלות שאנחנו ממש מתלבטים לגביהן.
    זה התחיל עם בבה קאר היפ הופ שהיא ממש מצאה חן בעיננו. המשכנו עם הרטן שגם היא מדהימה.
    ראינו גם את האינגליזינה החדשה (קוואד) ואת הבוגבו קמיליון (די הפריע לנו הקטע של הטיולון שלא מגיע ל 180 מעלות).

נשמח לשמוע דעות/המלצות/הערות או כל דבר אחר שיעזור לנו לקבל החלטה טובה.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלה ראשונה - מתלבטים ממש

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלה ראשונה - מתלבטים ממש - תגובה

קובי סופר
    17/11/2015

שלום אורן,

אני פחות ממליץ על הבבה קאר, היא פחות נוחה לניוד משאר הדגמים שציינת.
    כמו כן הסל קל שלה סביר ולא ניתן לחבר עליה סל קל אחר, כמו כן הוא כלול בחבילה ולא ניתן לרכוש בלעדיו. הגגונים שלה מרעישים בהזזה שלהם, קשה לחגור תינוק בטיולון.

האינגלזינה טובה אבל גם בה הסל קל הוא החיסרון העיקרי. ניתן לרכוש ללא הסל קל אך לא ניתן לחבר סל קל אחר.

הבוגבו איכותית אך כפי שציינת הטיולון לדעתי לא מומלץ. אני ממליץ שבעגלה יהיה טיולון שנשכב ישר.

ההרטן לדעתי (וכאן אני משוחד כי אני היבואן שלה) יותר טובה מכל הדגמים שצויינו, היא יותר נוחה להליכה, הטיולון שלה הוא הרחב והארוך ביותר, כמו כן גם המרופד ביותר. מתחברים אליה כל הסל קלים הטובים בעולם (סייבקס, מקסי קוזי, ברייטקס וצ'יקו).

מכיוון שאני משוחד אני מציע לכם פשוט לגשת שוב לראות את העגלות.
    לשים משקל של כ- 9 ק"ג בכל עגלה, לצאת איתן מחוץ לחנות ולראות מי יותר נוחה להליכה.
    לנסות לתפעל, לקפל ולבדוק ברכב ולאחר מכן תוכלו לקבל החלטה נבונה בעצמכם.
    אין לי המלצות לעגלות נוספות כי הלכתם על הטובים ביותר לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו