מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- סלקל וולדון diadenאני16/11/2015
חשבנו על קייפיט 30 והציעו לנו אותו.
מה דעתך?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
סלקל וולדון diaden - תגובה
קובי סופר17/11/2015שלום,
לא מומלץ בכלל. יצרן סיני, אין נתוני מבחני ריסוק. ניסו לדחוף מוצר שמרוויחים עליו כי על הקייפיט יש תחרות רבה בשוק.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההאם שווה לקחת אותו כסלקל שני?
אני17/11/2015ברכב שיסיעו בו פעם בשבוע.
אין בעיה גם לקנות לרכב השני סלקל אחר, אבל אם כבר אני יכולה לקבל אותו במתנה...* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהאולי
אני18/11/2015או שעדיף הסלקל של סטריטי הקודם?
הוא בן 7 שנים... מניחה שהוא כבר פג תוקף, אבל אולי זה עדיף כי הוא לפחות עבר מבחן כלשהו?
או המלצה אחרת בכלל?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
אולי - תגובה
קובי סופר18/11/2015שלום,
הסטריטי קיבל 4 כוכבי בטיחות אבל מומלץ לשימוש 5 שנים מיום השימוש הראשוני ככה שהוא פג תוקף ולא מומלץ לשימוש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהסלקל שני
אני18/11/2015אז מה כן מומלץ?
לקנות עוד צ'יקו או שיש משהו ברמת בטיחות 5 כוכבים זול יותר?
אנחנו רוצים את הקייפיט 30 מעבר לכל הביקורות ההמלצות שלך, גם כי הוא מתחבר לבוגבו בי. אבל ברכב השני זה פחות קריטי שיתחבר לעגלה.
ודבר אחרון - אם אני משתמשת בעגלת הסטריטי הישנה - האם יש סלקל כלשהו שיכול להתחבר אליה? (שואלת במידה והרכב השני יקח את העגלה כגיבוי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
האם שווה לקחת אותו כסלקל שני? - תגובה
קובי סופר18/11/2015שלום,
הייתי ממליץ שלא. צריך להבין שמדובר במוצר (שלא נדע) שיצטרך להגן על תינוק ברגע של תאונה. עדיף שנדע שהתינוק יושב במוצר בטוח שנתוני מבחני הריסוק שלו פורסמו והם ברמה של 4 כוכבים לפחות.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהלרכב השני
אני18/11/2015אז מה כן מומלץ?
לקנות עוד צ'יקו או שיש משהו ברמת בטיחות 5 כוכבים זול יותר?
אנחנו רוצים את הקייפיט 30 מעבר לכל הביקורות ההמלצות שלך, גם כי הוא מתחבר לבוגבו בי. אבל ברכב השני זה פחות קריטי שיתחבר לעגלה.
ודבר אחרון - אם אני משתמשת בעגלת הסטריטי הישנה - האם יש סלקל כלשהו שיכול להתחבר אליה? (שואלת במידה והרכב השני יקח את העגלה כגיבוי).* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
לרכב השני - תגובה
קובי סופר19/11/2015שלום,
אני ממליץ על 2 אופציות.
1. לרכוש רק בסיס לצ'יקו ואז יהיה ניתן לנייד את הסל קל מרכב לרכב.
2. לרכוש צ'יקו נקסטפיט, כסא בטיחות שיתאים מלידה ותוכלו להשתמש בו עד גיל 6 שנים לפחות.
אין משהו שמתחבר על הסטריטי מלבד הסל קל שלהם. אפשר לרכוש סל קל סטריטי פיקס בעלות של 400 ש"ח בממומצע, הוא גם מתאים לסטריטי, גם בעל דירוג בטיחותי של 4 כוכבים. הוא מגיע ללא בסיס ויחד עם בסיס עולה כמעט כמו הצ'יקו.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
סטריטי פיקס - תגובה
קובי סופר22/11/2015אכן כן
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם טיפוסים רגישים?
.jpg)
.jpg)