התלבטות לעגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לעגלה ראשונה
    עדי
    17/11/2015

שלום, אני מחפשת עגלה ראשונה כרגע אני מתלבטת בין האינגליזינה טרילוגי לבין הממבה פלוס. מאוד חשוב לי שהעגלה תהיה יחסית קלה עם סגירה נוחה שיהיה אפשר לסגור את העגלה עם הטיולון, שהטיולון יסתובב לשני הכיוונים ושיהיה אפשר לשים את הטיולון למצב שכיבה או קרוב לזה.. מה מבין שתי האפשרויות עדיף? האם יש הצעות לעגלות נוספות שעומדות בדרישות האלו? אני מחפשת עגלה לשתחזיק לטווח ארוך

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לעגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לעגלה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    17/11/2015

שלום עדי,

בקטע של הקיפול האינגלזינה לוקחת בגדול אבל על חשבון זה באים המון חסרונות.
    סל החפצים קטן ולא נגיש, העגלה רופפת (לא בעיה של חוזק) מה שמקשה על תמרון, לא נוחה להתניידות (בעיקר עם משקל), אין תמיכה מלאה בגב הטיולון.
    הממבה פלוס בדיוק להפך, סל ענק, נוחה לניוד, שכיבה 180 מעלות עם תמיכה מלאה לגב וריפוד כפול. החסרון הוא הקיפול שטיפה יותר גדול ובמשקל 2 קילו יותר מהאינגלזינה.
    יתרון נוסף לממבה הוא שעליה מתחברים מגוון סל קלים שהם הרבה יותר טובים ובטיחותיים מהסל קל של אינגלזינה.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו