עגלת תאומים

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת תאומים
    טל
    19/11/2015

הי,

מחפשת עגלה מומלצת לתאומים שיוולדו בחורף.
    איך הסטרולאייר? מצד אחד יש לה אמבטיות והטיולונים יכולים להיות לשני כיוונים ומצד שני היא עושה רושם של עגלה מאוד מסורבלת...
    מתלבטת גם לגבי הקוקו ביבה (חסרון - גגון משותף ואין אמבטיות)
    והבייבי מונסטר - האם לא צרה מדי לילדים? האם איכותית? לא ברור לי כי היא חדשה בשוק.

משהו אחר?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת תאומים

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת תאומים - תגובה

קובי סופר
    20/11/2015

שלום טל,

אני ממליץ על 2 עגלות תאומים.

על הבייבי מונסטרס, עגלה מעולה, ממה שאני יודע אנשים מאוד מרוצים ואין תלונות על הרוחב, רוחב הטיולונים של הסטרול אייר די זהה.
    העגלה השנייה היא איי בי סי דיזיין זום, בה כבר יש אמבטיות ענקיות וטיולונים רחבים (בעצם ממש באורך ורוחב של עגלת יחיד). היא עגלת רכבת ולא עגלת סייד ביי סייד. אפשר גם לחבר סל קלים. היתרון הגדול שאפשר למשוך עם האמבטיות עד גיל חצי שנה. בעגלות אחרות האמבטיות עד גיל 3-4 חודשים במקסימום. היא גם דו כיוונית, אפשר שהתינוקות יהיו אחד מול השני ועוד.

הקוקו גם מעולה אבל אין לה אמבטיות, הטיולון חד כיווני וכפי שציינת הגגון קצת מעצבן אבל בכל זאת זו עגלה מומלצת לדעתי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו