שאלה לגבי מזרן למיטת תינוק

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מזרן למיטת תינוק
    מעין
    22/11/2015

הבנו שמומלץ לרכוש מזרן נושם למיטת תינוק. האם יש דגם מומלץ במיוחד? ומה דעתך על מזרן הרשת של נומו? האם הוא מומלץ?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה לגבי מזרן למיטת תינוק - תגובה

קובי סופר
    22/11/2015

שלום מעין,

נכון להיום זהו הדור החדש של המזרנים ואני מאוד שמח שיש כאלו מזרנים. הם פותרים המון חסרונות בדורות הקודמים של המזרנים ולכן אני מאו ממליץ עליהם. יש לשים לב שלמוצר יש תו תקן או אישור מכון התקנים. עד כמה שידוע לי לנומו אין תקן או אישור. זה דבר שמשתנה ולכן תמיד מומלץ לבדוק מול מכון התקנים ישירות אם למזרן הרצוי יש תקן או אישור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך..

מעין
    22/11/2015

תודה!

יש מזרון מהסוג הזה שיש לו תו תקן ואתה ממליץ עליו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך.. - תגובה

קובי סופר
    22/11/2015

שלום מעיין,

כל עוד יש תקן וזה נושם אז זה מומלץ. יש לבייבי גב, בייבי טק, עמינח וקינג קויל כאלו מזרנים עם תו תקן.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו