הרטן - שאלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• הרטן - שאלות
    לבנת
    23/11/2015

לקובי וחברי הפורום שלום,
    לאחר שעברנו מספר עגלות ובהמלצת מנהל הפורום, ניגשנו לבחון את עגלת ההרטן.
    בהחלט מדובר בעגלה מרשימה, נראית נוחה מאוד לתפעול וכמובן לתינוק/ת.
    עם זאת, לאחר בדיקה באתר החברה, מדובר בעגלה ששוקלת לא מעט (נראה לי).
    משקל העגלה (דגם וי אי פי) עם טיולון, 13.9 ק"ג, עם אבטיה 14.6 ק"ג.
    שאר הדגמים (רייסר גט ורייסר גט אס שוקלים עוד יותר.

אשמח לדעתכם והמלצותיכם/דיס המלצות בהמשך לנתוני המשקל.

כמובן שמדובר בעגלה לא זולה בכלל (דגמי ה 2015 עולים סביב כ 6000 ש"ח, כששנת 2016 בפתח...אולי תהיה ירידה קלה במחירים)

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    הרטן - שאלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• הרטן - שאלות - תגובה

קובי סופר
    23/11/2015

שלום אורן,

חשוב לציין שבאתר הרטן המשקל מציין את העגלה במשקלה הרב ביותר. בגרמניה לדוגמא ניתן לרכוש את העגלות עם בלם יד מה שמוסיף משקל של קילו לשלדה. המשקל מחושב עם ניילון הגשם ויש מהדורות מיוחדת עם אבזור נוסף (כמו מזרן עגלה). לכן מרבית העגלות שמגיעות לישראל טיפה יותר קלות. כמו כן המשקל עם האמבטיה מצוין המשקל של הטיולון עם האמבטיה הרכה עליו. האמבטיה שנמכרת בישראל קלה יותר מהטיולון.

לגבי המלצות, אין ספק שזו העגלה הכי נכונה עבור התינוק. זו העגלה היחידה שבאמבטיה שלה יש מזרן נושם כמו מזרני המיטה היקרים ביותר. זו העגלה היחידה שהטיולון שלה נשכב ל- 180 מעלות, יש לה את הטיולון הרחב והארוך ביותר, כמו כן גם המרופד ביותר עם הבד האיכותי ביותר. בשלדה יש מערכת בולמי זעזועים ייחודית וצמיגים איכותיים שלא ניתן למצוא בעגלות אחרות. לצערנו ככל שנעשה את העגלה מושלמת יותר עבור התינוק כך גם המשקל יעלה. אי לכך צריך לקחת החלטה האם שווה להתמודד עם משקל טיפה יותר כבד עבור נוחות הההליכה ונוחות התינוק או לא. יש לציין שאני בראש ובראשונה בעד נוחות הליכה מכיוון ש 99% מהזמן דוחפים והולכים עם העגלה ולא מרימים אותה. בעיקר עם יש בניין עם מעלית או קומת קרקע. חשוב לציין שבדגם הוי איי פי חייבים לפרק את מושב הטיולון לפני הקיפול ככה שהמשקל מתחלק לשניים. חשוב לציין שמרבית העגלות הסבירות שוקלות סביב 10 ק"ג ומעלה.

חשוב לציין שאני יבואן הרטן בישראל. אין לי אינטרס לשכנע לקחת את המוצר שאני מייבא, ההפך הוא הנכון, אני בעד שמי שיקנה את המוצר יהיה מרוצה ממנו וימליץ לאחרים. נכון להיום אני שומע רק ביקורות חיוביות והרבה מהרוכשים רכשו בעקבות המלצה של בעל הרטן. לא אמליץ על העגלה להורה שגר בקומה שנייה/שלישית וכו' ללא מעלית. כמו כן הוי איי פי ימכרו בישראל רק במודל 2016. לגבי ירידות מחיר כבר כיום העגלות נמכרות עם סל קל ומתאמים במתנה ככה שגם אם יהיה משהו מעבר הוא יהיה סימלי.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו