בוגבו באפלו - המלצות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• בוגבו באפלו - המלצות
    לבנת
    24/11/2015

נשמח לשמוע את דעתכם החיובית או השלילית לגבי עגלת בוגבו באפלו. אנחנו מבינים שהיא כבדה יותר מהבוגבו קמיליון אבל היא מצאה חן בעינינו יותר, בעיקר מאחר שהיא גבוה יותר ומאפשרת גישה נוחה יותר לסל.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    בוגבו באפלו - המלצות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• בוגבו באפלו - המלצות - תגובה

קובי סופר
    24/11/2015

שלום לבנת,

מאחר ושוחחנו בפייסבוק אין צורך להרחיב כאן.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לבנת
    24/11/2015

נראה לי שאתה מתבלבל...לא דיברתי איתך בפייסבוק.
    כנראה צירוף מקרים...

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה - תגובה

קובי סופר
    25/11/2015

שלום לבנת,

אכן צירוף מקרים כי גם השם וגם השאלה זהה. גם התשובה זהה.
    אני לא ממליץ על הבאפולו. לאוו דווקא בגלל המשקל. היא פחות נוחה להליכה בעיר ויועדה להליכה בשטח קשה, לא משהו שמצוי לרוב בישראל. כמו כן לטיולון אין שכיבה שטוחה. אני בעד שבעגלות תינוק מושב הטיולון יוכל לשכב למצב שטוח ולא עם שקע בישבן. כשהטיולון נשכב למצב שטוח ניתן להשכיב על הבטן, לחתל בעגלה ואם התינוק ישן הוא יכול לשהות יותר זמן בעגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באפלו...

אלה
    09/12/2015

גם בקמיליון הטיולון לא שטוח לשכיבה? או רק בבפאלו?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באפלו... - תגובה

קובי סופר
    09/12/2015

שלום אלה,

בבאפולו כמו בקמיליון אין שכיבה מלאה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו באפלו - חוות דעת

אלה
    09/12/2015

מצטרפת לשאלה הקודמת, אשמח לקבל חוות דעת בנוגע לבוגבו באפלו ... אני יודעת שהיא יותר כבד מהקמיליון אבל הבנתי שיש לה כמה יתרונות ...
    אשמח לקבל חוות דעת וייעוץ תודה ויום טוב.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בוגבו באפלו - חוות דעת - תגובה

קובי סופר
    09/12/2015

שלום אלה,

יתרונות הבאפולו על הקמיליון הם:

1. גלגלים קדמיים גדולים יותר וזה מקנה נוחות הליכה טובה יותר בשטח. בעיר לא תחושו הבדל בין השניים.
    2. יותר גבוהה
    3. שינוי המצבים בטיולון הוא ביד אחת לעומת 2 ידיים (וגם לא בשיא הנוחות) בקמיליון.
    4. סל חפצים גדול ונגיש יותר.

הקמיליון קלה יותר וזה היתרון המרכזי.

כמו שהמלצתי מעל, אם כבר באפלו, עגלת הרטן זהה לה מבחינת התכונות רק שהיא מיוצרת בגרמניה ולא בסין, לטיולון יש שכיבה מלאה, בולמי הזעזועים טובים יותר, ידיות האחיזה לא מספוג ויותר קל לחבר סל קל על העגלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תגובה

לבנת
    09/12/2015

בוגבו עוצבה על ידי אורתופד ולכן אין שכיבה מלאה בטיולון. אם זה נכון וטוב אני לא יודעת באמת. לגבי ההרטן יפה ומרשימה אך מדובר בעגלה לא קלה בכלל, כמו הבאפלו, אבל אני מבינה את האינטרס שלך בהמלצות על הרטן, שאגב אני מעריכה את הכנות שלך בהצהרה קבועה שאתה היבואן הבלעדי שלה בישראל.

בכל מקרה, אנחנו עדיין מתלבטים בין הבאפלו לקמיליון.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• באפלו או הרטן

אלעד
    14/12/2015

קובי, אני מודה לך מאוד על הפורום ועל התגובות הענייניות פה. אני מבינה את הצורך והרצון שלך בהאדרת העגלה שאתה היבואן הבלעדי שלה בארץ (עגלת ההרטן), ובהחלט מעריכה את הכנות שלך שאתה מציין בכל פעם את העובדה שאתה לא אובייקטיבי לגביה עקב העובדה שאתה היבואן הבלעדי שלה בארץ.
    עם זאת, יש כמה נתונים שחייבים להציג פה. עגלת הבוגבו באפלו, מסיבית ככל שתהא, עדיין קלה יותר מעגלת ההרטן (שגם היא די מסיבית). עגלת ההרטן עם טיולון שוקלת (בהתאם למפרט היצרן) 13.9 קילו ועם אמבטיה 14.6 קילו - וזה הדגם הקל ביותר - דגם הוי איי פי. לעומת הבוגבו ששוקלת 12.3 קילו עם האמבטיה.

נתון נוסף, בבוגבו באפלו, בשונה מהרטן וי אי פי, ניתן לקפל את העגלה עם הטיולון (האופציה הזו קיימת רק בעגלת הרייסר גי טי שהיא כאמור כבדה יותר מעגלת ההרטן וי אי פי בלמעלה מקילו לכל קטגוריה (טיולון ואמבטיה).

נכון, מדובר בעגלה המעוצבת בצורה יפה (בעייני לפחות) אבל המחיר שלה בישראל גבוה בצורה ניכרת מהמחיר שלה בעולם (כמעט כפול). לעומת זאת, בוגבו (על שלל דגמיה השונים) היא עגלה בעלת רזומה וותק בשוק העולמי והישראלי ומחירה, על אף שגם הוא אינו מהנמוכים, זול יותר מעגלת ההרטן ודי דומה למחירה בעולם.

אין לי שום אינטרס בצידוד בעגלה כזו או אחרת, פשוט מחפשת עבורי את העגלה הטובה ביותר, במחיר הטוב ביותר.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין עליך קובי אתה מדהים

מורן
    14/12/2015

קנינו בהמלצתך עגלת הרטן ואנחנו לא מתחרטים לרגע, עגלה מעולה. בכלל, כל מה שהמלצת אנחנו מרוצים הסל קל של ציקו, מנשא וכו'. חבל שעכשיו המחיר של ההרטן ירד אחרי ששילמנו קרוב ל- 6000 ש"ח :(

רציתי לשאול לגבי כסא בטיחות מומלץ לגיל 8 חודשים, הסל קל מתחיל להיות צפוף.
    ושוב תודה על עזרתך המדהימה כאן.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין עליך קובי אתה מדהים - תגובה

קובי סופר
    15/12/2015

שלום מורן,

כיף לקרוא את תגובתך.

לגבי כסא מומלץ, אני ממליץ על הצ'יקו נקסטפיט, מכיוון שיש לך סל קל של צ'יקו הנקסטפיט פותח כהמשך ישיר שלו, הנדסת אנוש ונוחות מעולים עבור התינוק. המעבר מהסל קל למושב יהיה קל ונח עבורך ועבור התינוק. זהו הכסא היחיד עם 9 מצבי שכיבה/ישיבה מה שמביא אותו לנוחות שכיבה של סל קל, דורג בטיחותית כאחד מחמשת המושבים המומלצים לרכישה כיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• אין עליך קובי אתה מדהים - תגובה

קובי סופר
    15/12/2015

שלום מורן,

כיף לקרוא את תגובתך.

לגבי כסא מומלץ, אני ממליץ על הצ'יקו נקסטפיט, מכיוון שיש לך סל קל של צ'יקו הנקסטפיט פותח כהמשך ישיר שלו, הנדסת אנוש ונוחות מעולים עבור התינוק. המעבר מהסל קל למושב יהיה קל ונח עבורך ועבור התינוק. זהו הכסא היחיד עם 9 מצבי שכיבה/ישיבה מה שמביא אותו לנוחות שכיבה של סל קל, דורג בטיחותית כאחד מחמשת המושבים המומלצים לרכישה כיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו