מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי בחירת עגלהאלונה24/11/2015
היי קובי, תודה על כל המידע שאתה נותן פה לכולם, חפרתי לא מעט :) אני לפני קניית עגלה לילד ראשון ומתלבטת בין כמה דגמים: טאי טאי \ ארמדילו פליפ (קצת יקרה עבורי) \ צ'יקו אורבן \ ג'ואי כרום \ דולי \ טוויגי IN-G
אציין כמה נקודות שחשובות לי:
-תקציב סביב עד 2000\2500 כולל אמבטיה
-סביבה עירונית, פלוס הליכה בפארק (אין לי מושג לגבי גלגלים רצויים וכו)
-עגלה קלה, תתקפל בנוחות לגודל קטן עם הטיולון ביחד ולא בנפרד(תא מטען קטן)
-טיולון פתוח בצדדים, להבדיל מעגלות כמו הבייבי ג'וגר בהן הטיולון חסום מצדדיו ולא נותן ראיה רחבה של הילד את סביבתו.
-יש לי סלקל של MAXI COZY שהייתי מאד שמחה אם יתחבר
-לא חובה טיולון דו צדדי, למרות שאני יודעת שאתה ממליץ מאד
-סל אחסון עם גישה נוחה
-שהעגלה לא תהיה מאסיבית מדי ותיכנס בקלות כמעט לכל מעלית
זה כל מה שעולה על דעתי כרגע, התקציב כפי שרשמתי לא גבוה אבל נתגמש ללמעלה במידה ונצטרך, מודה לך מאד מראש!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי בחירת עגלה - תגובה
קובי סופר25/11/2015שלום אלונה,
על פי הדרישות, טאי טאי תענה לכולן (אין טיולון דו כיווני ואם זו לא דרישה אז ממש עונה להכל). גם הפליפ, בעיקר הXT תענה לכל הדרישות מלבד התקציב.
לגבי שאר העגלות, לדעתי רק הכרום מומלצת אבל הקיפול גדול יחסית.
כמו כן על שלושת הדגמים שציינתי מתחבר סל קל מקסי קוזי בעזרת מתאמים, בכרום הם כלולים במחיר העגלה, בשני הדמים האחרים הם בתוספת תשלום.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהעגלה נוספת שעלתה על הפרק
אלונה26/11/2015קובי תודה רבה על התגובה המהירה, אתה משהו מיוחד! עגלה נוספת שנתקלתי בה ביומיים האחרונים - ממבה abc, חורגת מהתקציב אבל אם היא שווה בהרבה יותר מהטאי טאי אז אכניס את זה לשיקולים...מה דעתך?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
עגלה נוספת שעלתה על הפרק - תגובה
קובי סופר29/11/2015שלום אלונה,
זו ליגה אחרת בהשוואה לטאי טאי. בדים איכותיים יותר, מסנן UV, מתכת ופלסטיקה איכותיים יותר ללא ריתוכים בשלדה. טיולון דו כיווני, אמבטיה וטיולון יותר גבוהים. לדעתי הפער שווה.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהממבה
אלונה01/12/2015והיא עדיין עונה על הצרכים שלי? קיפול קטן ונוח.. טיולון פתוח וכו?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ממבה - תגובה
קובי סופר02/12/2015שלום אלונה,
הקיפול סביר בגודל לא קטן ולא גדול. הטאי טאי יותר קטנה.
הטיולון פתוח וגבוהה ככה שמבחינת שדה ראיה יש לה את שדה הראיה הטוב ביותר.
כמו שאני תמיד ממליץ, אין כמו להתנסות עם המוצר, לקפל, לתפעל, לבדוק ברכב וכו'.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)