ארמדילו או סולה 2?

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• ארמדילו או סולה 2?
    דוד
    27/11/2015

קובי שלום,
    אנחנו מתלבטים בין שני דגמים שהם די דומים ארמדילו פליפ xt או sola 2 מה עדיף?
    שבת שלום

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    ארמדילו או סולה 2?

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• ארמדילו או סולה 2? - תגובה

קובי סופר
    29/11/2015

שלום דוד,
    אני חושב שמוצרי מאמאס אנד פאפאס נוחים, איכותיים ופרקטיים. הסולה נוחה יותר לניוד אבל יותר גדולה בקיפול, בפליפ הבדים מכונסים כלפי פנים בעוד שבסולה הבד נשאר כלפי חוץ. סה"כ אני חושב ששתי העגלות מעולת ונותנות תמורה טובה לכסף. לכן אני ממליץ לבדוק אחת מול השנייה, לנסות לקפל, לתפעל, ללכת איתן מחוץ לחנות עם משקל ולנסות להרים ולבדוק ברכב, ככה יהיה לכם יותר קל לבחור.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סולה 2 או mtx?

אמיר
    30/11/2015

קובי,
    קצת התבלבלתי לגבי הדגמים אם תוכל לעשות לי סדר. יש דגם סולה 2 רגיל ודגם סולה 2 mtx chrome? הלו שני הדגמים? מה ההבדלים בינהם? אשמח לדעת מה עדיף
    תודה ושבוע טוב

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• סולה 2 או mtx? - תגובה

קובי סופר
    30/11/2015

שלום אמיר,

לסולה יש 3 דמים.

סולה 2

סולה 2 mtx - כמו הסולה 2, מגיעה בבד ג׳ינס, גגוני הטיולון והאמבטיה גדולים יותר בהשוואה לסולה 2, חומר הגלגלים איכותי יותר.

סולה mtx כרום - כמו הmtx רק עם שלדת כרום ניקל מעוצב אך כבדה יותר. מגיעה בג׳ינס או שחור.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו