מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- כסא בטיחות, מה מומלץ ומתי עובריםמיכל29/11/2015
שלום קובי,
תחילה תודה על הפורום הנהדר. בזכותך קנינו ארמדילו פליפ ואנחנו מרוצים ממנה מאד.
בקשר לכיסא בטיחות:
יש לנו היום צ'יקו קיפיט 30.
הפיצית כבר בת 11 חודשים ודי גבוהה, ולא נשאר לה כבר הרבה רווח מהראש עד קצה הכיסא אז אני מניחה שצריך כבר להשתדרג. כנראה זה כתוב בחוברת של הסלקל אבל מתעצלת לפתוח (זכור לי במעורפל שצריך לעבור כיסא כשיש רווח של 2 ס"מ מהראש לקצה הכיסא, אז יש לנו עוד איזה 2 ס"מ זמן).
על מה אתה ממליץ?
חשוב לנו:
1. שיהיה נוח לפיצית.
2. כנראה כדאי שיהיה מורכב בניגוד לכיוון הנסיעה? היא שוקלת פחות מ 9 קילו.
3. האם יש אופציה לשכיבה יחסית? האם יש מספיק מקום באוטו כדי לנצל את זה? גם הסלקל כבר מגיע לכיסא הקדמי, והכיסא הקדמי מוזז די קדימה. מאזדה 3.
4. ראיתי איפשהוא שיש כיסא שמסתובב הצידה כך שקל להוציא את הילד. איזה כיסא זה והאם מומלץ?
וכמובן מה המחירים.. ולכמה שנים משתמשים בכיסא? והאם צריך לשים לב לתאריך ייצור "טרי" ככל האפשר כשקונים?
והאם יש כיסוי זול שאפשר יהיה לכבס בקלות?
רוב תודות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
כסא בטיחות, מה מומלץ ומתי עוברים - תגובה
קובי סופר29/11/2015שלום מיכל,
החוק דורש עד גיל שנה שכסא/סל קל יהיו חגורים כנגד כיוון הנסיעה. מומלץ להמשיך כמה שיותר אפילו עד גיל שנתיים. אני חושב כמו הסל קל, הצ'יקו נקסטפיט הוא המושב הנח ביותר לתינוק, בעיקר כנגד כיוון הנסיעה (יש לו 9 זוויות שכיבה למצב אופטימלי, נח ובטוח). יש לו דירוג בטיחות מקסימלי והתפעול שלו זהה לזה של הסל קל מה שיצור מעבר קל גם לכם. מדובר במושב יקר אבל הוא משמש לפחות ל- 6 שנים והתוקף שלהם הוא די חדש עקב ביקוש רב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה ושאלה בקשר לבלמים של הארמדילו
מיכל02/12/2015שלום קובי,
תודה על התגובה, ענית להכל אבל לא התייחסת לסלקל המסתובב כלפי דלת הרכב. אם תוכל אודה.
ושאלה נוספת:
יש לנו ארמדילו פליפ כמעט עשרה חודשים.
אני מנקה מדי פעם את הגלגלים ושמה להם WD40, ואני רואה שגלגל השיניים בצד של הברקס שחוק מאד. ממש כל השיניים משופשפות.
האם כדאי לבקש תיקון של החלק הזה מכיוון שכנראה יש לנו עדיין שרות? האם זה כלול בתיקון? ומה זה אומר לגבי איכות הבלימה? קצת מודאגת מכמה זה עוד עלול להתדרדר..
זוכרת שכתבת משהו על הבלמים הגרועים של אורבו שעשויים מפלסטיק עדין, וזה נראה לי גם מה שקורה בארמדילו??
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה ושאלה בקשר לבלמים של הארמדילו - תגובה
קובי סופר03/12/2015שלום מיכל,
לגבי כסא מסתובב, זה פטנט נחמד אבל הם מקבלים דירוגי בטיחות נמוכים יותר בהשוואה לדגמים האמריקאים שלא מסתובבים.
לגבי העגלה, את עושה נכון אבל דווקא WD40 גורם לשחיקה, מומלץ לשים גריז לבן ואפילו ואזלין. כל עוד הברקס מתפקד אני לא חושב שיעשו משהו אבל אפשר להתקשר לחברת מיה בייבי (יבואני מאמאס אנד פאפאס) ולשאול. באורבו זה סגנון שונה לחלוטין של גלגל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה!
מיכל03/12/2015* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם רומנטיים?
.jpg)
.jpg)