מנשא

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מנשא
    ענבל
    08/12/2015

היי קובי.. מה שלומך?
    בעקבות המלצותך וההתייעצויות הרבות שניהלתי איתך כאן בפורום, מעדכנת שקנינו את הארמדילו פליפ וגם את הציקו פיט ונכון להיום אנחנו מרוצים ממש.. אמנם זו רק ההתחלה אך מרגיש לי שבחרנו (בעזרתך) נכון.
    אמנם זה פורום של עגלות אך אשמח להתייעץ איתך גם לגבי מנשא.. חשוב לי שיהיה קל לתפעול, נוח לתינוק, ובריאותי... (יש לי מנסארי.. אך הוא מעט מסורבל...)

תודה מראש
    ענבל

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מנשא

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מנשא - תגובה

קובי סופר
    09/12/2015

שלום ענבל,

לילדי שכבר גדולים השתמשנו ב- 2 מנשאים. הראשון של מילגה (דומה למנסארי). שווה להשקיע, להתאמן וללמוד עליו כי זהו המנשא הכי נכון לתינוק בן יומו. גם אני עם כל נסיוני הלכתי לקורס התפתחות ולמדתי איך לתפעלו נכון, לכן אני ממליץ לחשוב גם בכיוון הזה.
    המנשא השני שהיה לנו הוא בייבי ביורן אקטיב, כיום דגם המירקל מחליף אותו. המנשא מאוד נח להורה, מאוד קל ופשוט לתפעול ומקל על ההורה כאשר מדובר בתינוק שהוא כבר גדול וכבד, זאת עקב תמיכת גב מעולה שלא קיימת כמעט באף מנשא. התחלנו להשתמש בו מגיל 4 חודשים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה רבה וחג שמח

ענבל
    10/12/2015

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי ביורן מיריקל או סאפי

ענבל
    11/01/2016

היי קובי...
    אני עדיין מתלבטת איזה מנשא לקנות, הבן שלי בן חודשיים כרגע עם מנשא קשירה מנסארי אך בהמשך בא לי משהו יותר קל ומהיר... בזמנו המלצת לי על המיריקל אך שמעתי גם על הסאפי אשמח לשמוע מה אתה חושב עליו, איזה דגם מומלץ ועל ההבדלים בניהם...
    יום טוב
    ותודה מראש

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• בייבי ביורן מיריקל או סאפי - תגובה

קובי סופר
    11/01/2016

שלום ענבל,

לא מכיר את הסאפי. מניסיון המירקל הוא נח לתפעול, תומך בגב בצורה נפלאה ונח לתינוק בגילאים של חודשיים/שלושה ומעלה.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו