התלבטות לגבי עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה
    רוני
    10/12/2015

היי

המבחר של העגלות הוא עצום, ואנחנו די חדשים בעולם הזה, ילד ראשון בדרך...ראיתי מלא עגלות, הבנתי שכל עגלות הפריום היקרות בו גו בו, פג פרגו ומוצי, נראות לי קצת כבדות... וכן המחיר שלהן יקר. אני חושבת על הבייבי ג'וגר, מאמאס אנד פאפס ואתמול נתקלתי בעגלה אויסטר שהיא גם מעט יקרה, אבל נראית יפה ונוחה, אשמח שתמליץ לי על כל עגלה, יתרונות וחסרונות ואיזה דגם מומלץ אצל כל אחת מהן.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות לגבי עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    10/12/2015

שלום רוני,

האוסיטר עגלה טובה אך לדעתי אפשר ללכת על עגלת מאמאס אנד פאפאס סולה 2 אשר יש לה את אותן תכונות והיא זולה יותר, כמו כן יותר קלה ויותר קלה לתפעול. אם אהבתם את האויסטר בגלל העיצוב אז יש סולה MTX ניקל אשר דומה בעיצוב לאויסטר ועדיין יותר זולה.

אם בכל זאת אתם רוצים המלצה על עגלה מהיקרות יותר אני ממליץ לבדוק את עגלות הרטן בייחוד את דגם הVIP אשר יחסית קל.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה

רוני
    11/12/2015

אז לגבי התשובה שלך ללכת על מאמ'ס אנד פאפ'ס, לא המלצת על הארמדיליו פליפ XT אלא על הסולה סולה MTX ניקל, מה היא הסיבה? אשמח שתחדד לי... היא כמובן עדיפה על הבייבי ג'וגר סיטי מיני, נכון?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• התלבטות לגבי עגלה - תגובה

קובי סופר
    13/12/2015

שלום רוני,

המלצתי על מוצר תואם למה שאהבתם וכנראה ענה לדרישותיכם. הפליפ XT קצת שונה מהסולה או מהאויסטר. יש לה יתרון בכך שהיא מתקפלת יותר בקלות, גודלה קומפקטי יותר אבל מצד שני היא פחות מעוצבת. גם הפליפ XT הוא דגם מומלץ מאוד ובוודאי שהיא עדיפה על פני הסיטי מיני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו