מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- התלבטות לגבי עגלהרוני10/12/2015
היי
המבחר של העגלות הוא עצום, ואנחנו די חדשים בעולם הזה, ילד ראשון בדרך...ראיתי מלא עגלות, הבנתי שכל עגלות הפריום היקרות בו גו בו, פג פרגו ומוצי, נראות לי קצת כבדות... וכן המחיר שלהן יקר. אני חושבת על הבייבי ג'וגר, מאמאס אנד פאפס ואתמול נתקלתי בעגלה אויסטר שהיא גם מעט יקרה, אבל נראית יפה ונוחה, אשמח שתמליץ לי על כל עגלה, יתרונות וחסרונות ואיזה דגם מומלץ אצל כל אחת מהן.* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
התלבטות לגבי עגלה - תגובה
קובי סופר10/12/2015שלום רוני,
האוסיטר עגלה טובה אך לדעתי אפשר ללכת על עגלת מאמאס אנד פאפאס סולה 2 אשר יש לה את אותן תכונות והיא זולה יותר, כמו כן יותר קלה ויותר קלה לתפעול. אם אהבתם את האויסטר בגלל העיצוב אז יש סולה MTX ניקל אשר דומה בעיצוב לאויסטר ועדיין יותר זולה.
אם בכל זאת אתם רוצים המלצה על עגלה מהיקרות יותר אני ממליץ לבדוק את עגלות הרטן בייחוד את דגם הVIP אשר יחסית קל.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירההתלבטות לגבי עגלה
רוני11/12/2015אז לגבי התשובה שלך ללכת על מאמ'ס אנד פאפ'ס, לא המלצת על הארמדיליו פליפ XT אלא על הסולה סולה MTX ניקל, מה היא הסיבה? אשמח שתחדד לי... היא כמובן עדיפה על הבייבי ג'וגר סיטי מיני, נכון?
* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
התלבטות לגבי עגלה - תגובה
קובי סופר13/12/2015שלום רוני,
המלצתי על מוצר תואם למה שאהבתם וכנראה ענה לדרישותיכם. הפליפ XT קצת שונה מהסולה או מהאויסטר. יש לה יתרון בכך שהיא מתקפלת יותר בקלות, גודלה קומפקטי יותר אבל מצד שני היא פחות מעוצבת. גם הפליפ XT הוא דגם מומלץ מאוד ובוודאי שהיא עדיפה על פני הסיטי מיני.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)