מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- טאי טאי או ביייבי ג'וגרתמר10/12/2015
קובי שלום,
ראיתי שאתה לא מתלהב מהבייבי ג'וגר ואנחנו דוקא דיי ננעלנו עליה, בעיקר בגלל קלות המשקל וקלות הקיפול וגם בגלל שחברינו שקנו עגלה מאסיבית החליפו לטיולון סביב גיל שנה ובגלל שיש לנו בית קטן נשמח לעגלה שבאמת תשמש עד גיל 2+ ולא להפוך למחסן עגלות..
לכולם יש בייבי ג'וגר וממליצים עליה מאוד.
חברים המליצו לנו לבדוק את הביבה טאי טאי. נראה שאין אותה בהרבה חנויות.
אתה ממליץ? הבד נראה מאוד ניילוני וזול
האם היא נחשבת אמינה ועמידה?
תודה רבה!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
טאי טאי או ביייבי ג'וגר - תגובה
קובי סופר10/12/2015שלום,
אני בטוח שכולם ממליצים על הבייבי ג'וגר, מבחינת חווית הורה זו אחת העגלות הכי נוחות שיש. אני מסתכל על התינוק שיושב בפנים, לצערנו הם לא יכולים לדבר ולספר על חווית המשתמש שלהם. לשמחתנו יש מחקרים שהושקעו בהם שנים והם הוכיחו חד משמעית שתינוק אשר ישב מול ההורה זמן ממושך ולא בגיל חצי שנה פנה לכיוון הנסיעה התפתח טוב יותר (שכלית, ישנו טוב יותר, היו רגועים יותר, קשר עם ההורה חזק יותר). אי לכך אני לא ממליץ על עגלות שהטיולון שלהן חד כיווני. המאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ מאוד נוחה לתפעול, די דומה לג'וגר בתכונותיה רק עם טיולון דו כיווני ולכן עליה אני ממליץ יותר.
לגבי טאי טאי, יש תמיד חוסר אך היא עדיין נפוצה בהרבה חנויות. לדעתי טובה יותר מהגו'גר. דווקא הבדים שלה איכותיים יותר מהבייבי ג'וגר והבד שלה בכלל לא ניילוני וזול (בג'וגר כן מלב הג'ינס), זה היה כך לפני שנתיים ולכן צריך לוודא שלא ראית דגם ישן. כמו כן מדף הרגליים שלה מתכוונן בניגוד לג'וגר, בסיום הקיפול הבד מכונס כלפי פנים, בג'וגר זה כלפי חוץ מה שגורם לבד להיות פחות סטרילי, מלוכלך ועם הזמן ראיתי כאלו עם קרעים ושפשופים לא נאים. שינוי מצבי הישבה/שכיבה קלים יותר כאשר יש משקל בעגלה. קטנה יותר בקיפול וצרה יותר ברוחב הגלגלים, קלה יותר מהג'וגר בקילו וחצי.
לכן אם ההתלבטות בין השניים הייתי ממליץ על הטאי טאי יותר. יש 3 שנות אחריות ודווקא לא נרשמו תלונות איכות או אי עמידות בשלוש שנים שהיא נמכרת בארץ.
בברכה,
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם בדיכאון?
.jpg)
.jpg)