פרגו ספורטיבו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• פרגו ספורטיבו
    שני
    14/12/2015

היי קובי.
    הייתי היום בסבב עגלות קצר ואהבתי מאוד את הפג פרגו ספורטיבו.
    אשמח לשמוע:
    1. יתרונות מול חסרונות שלה.
    2. מהו המחיר המומלץ עבורה.
    3. האם היא נמכרת מספר שנים ובמידה וכן, איזו שנה היא המומלצת ביותר.
    תודה

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    פרגו ספורטיבו

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• שאלה נוספת

שני
    14/12/2015

האם לדם הזה יש אפשרות לשדרג לשלדת S?
    מה היתרון שלה?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• פרגו ספורטיבו - תגובה

קובי סופר
    15/12/2015

שלום שני,

1. יתרונות מול חסרונות שלה.
    היתרונות: מיוצרת באיטליה, מוצר חזק, עמיד ואיכותי. קיפול נח ביד אחת, לא הכי קומפקטי אבל נכנסת לכל רכב. סל חפצים גדול ונגיש.
    חסרונות: קצת יקרה אך בכל זאת שווה את המחיר. אין מזרן לאמבטיה (מצריך רכישה בנפרד), הטיולון לא מרופד מספיק (מצריך רכישת מזרן), אין לטיולון שכיבה שטוח והוא קצת בשיפוע (מומלץ לעבור אליו בגיל חצי שנה). טיפה כבדה מהממוצע (אני לא מוצא בזה חיסרון גדול ודווקא יתרון של יציבות, חוזק ועמידות). הסל קל עם 5 כוכבי בטיחות וזה יתרון אך הוא לא הכי נח שיש, גם הבסיסים של פג לא מהמוצלחים שיש. גרסאת הספורטיבו נותנת את הבדים הבסיסיים. בלימת הזעזועים קשיחה וידית הספוג מועדת לקרעים (שלדת S תפתור זאת).

2. מהו המחיר המומלץ עבורה.
    דגמי 2016 אמורים להימכר סביב ה- 5200 ש"ח. אם תמצאו מודל 2015 המחיר יהיה זול יותר ואין הבדל בין השנתונים פרט לצבעים.

3. האם היא נמכרת מספר שנים ובמידה וכן, איזו שנה היא המומלצת ביותר.
    תודה
    נמכרת מספר שנים אך רק מדגמי 2015 נעשה שינוי משמעותי במושב הטיולון ולכן לא כדאי לרכוש שנתונים ישנים יותר באם בכלל קיימים.

שלדת S עולה עוד כ- 400 ש"ח ואני מאוד ממליץ לשדרג לשלדה זו. נוחות ההליכה ובלימת הזעזועים תשתפר וידית האחיזה היא דמוית עור אשר יותר נעים למגע ועמיד יותר.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל בין שלדות

לירון
    22/12/2015

תודה קודם כל.
    שנית, ראיתי במוצצים שיש שלדה רגילה שהיא כמעט 60 ס"מ ויש אחת צרה, 50 ס"מ.
    מה ההבדל בניהן? אחת מהן זו ה-s?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• הבדל בין שלדות - תגובה

קובי סופר
    22/12/2015

שלום לירון,

לבוק יש 3 שלדים. שלדה רגילה ברוחב 60 ס"מ, זו השלדה שבדרך כלל מסופקת עם המוצר, 2 השלדים הנוספים הם שידרוג. שלדת 51 אשר רוחבה 51 ס"מ ובשאר הדברים היא זהה לשלדה הרגילה. שלדת S ברוחב 60 ס"מ, יש לה ידית דמוית עור, גלגלים פאנומטיים (כמו גלגל אויר רק ללא אויר) שמספקים נוחות הליכה ובלימת זעזועים טובים יותר משני השלדים. אני ממליץ על שלדת ה S.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון שהמעלית צרה בבניין...

לירון
    22/12/2015

שלדה 51 הכי תתאים לנו. כמה עולה לשדרג אליה?
    תודה רבה

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• כיוון שהמעלית צרה בבניין... - תגובה

קובי סופר
    23/12/2015

שלום לירון,

לדעתי סביב ה- 200 ש"ח אבל רצוי לבדוק בחנויות, לגבי מחירים בחנויות אני פחות מעודכן.
    כמו כן עד כמה שידוע לי שלדה זו נמכרת בבלעדיות ברשת מוצצים.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו