מחפשת המלצה לעגלה ראשונה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• מחפשת המלצה לעגלה ראשונה
    אליס
    26/12/2015

אהלן, הדרישות מהעגלה בגדול הם שתיהיה קלה לנשיאה (מגורים בקומה 2 בלי מעלית) ותכנס לבגאז' קטן של מזדה 2,כמו כן קלות בקיפול העגלה.

הומלץ לי על בייבי גוגר סיטי מיני,האם יש עוד עגלות בסגנון שתמליץ עליהן?

תודה מראש.

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    מחפשת המלצה לעגלה ראשונה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• מחפשת המלצה לעגלה ראשונה - תגובה

קובי סופר
    26/12/2015

שלום אליס,

אני קודם כל ממליץ על עגלה שבה הטיולון הוא דו כיווני, אי לכך אני פחות ממליץ על הבייבי ג'וגר.

ההמלצות שלי לדרישותייך הן: מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ או בוגבו בי 3.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך

גלית
    27/12/2015

התרשמתי לטובה מהארמדילו פליפ, אבל טיפה מטריד אותי שאין לה פגוש והיא טיפה כבדה לי..נראה לי שאתקשה למצוא משהו קל יותר.

הבוגבו יקרה לי.

האם יש המלצות נוספות על עגלה נוספת שהיא קלה (מתחת ל-10 קילו עם הטיולון)? וכן קלה לקיפול?

שוב,תודה מראש.

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• המשך - תגובה

קובי סופר
    28/12/2015

שלום אליס,

יש את הג'ואי כרום שעונה לדרישות, היא קצת יותר גדולה בקיפול לעומת הארמדילו והבוגבו. כמו כן מאמאס אנד פאפאס סולה יכולה גם להתאים.

ישנן אופציות נוספות כמו ביבה טאי טאי וולקו זי אבל הטיולון שלהן הוא חד כיווני ואני פחות ממליץ על עגלה שבה הטיולון הוא חד כיווני.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו