סלקל - התלבטות - סייבקס או צ'יקו

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• סלקל - התלבטות - סייבקס או צ'יקו
    לירון
    28/12/2015

היי קובי,
    מחפשת סלקל, ומתלבטת בין סייבקס לצ'יקו.
    לפי מה שהבנתי סייבקס הפסיקו לייצר את ה3s ולכן האופציות הרלוונטיות הן ה- Q או ה- Qloud שהם מאד יקרים.
    עושה רושם שהקייפיט 30 מהווה חלופה מוצלחת לדגמים היקרים של סייבקס - האם אני צודקת?
    בנוסף, במוצצים מוכרים 2 דגמים שונים של הקייפיט 30 - ישן וחדש, ובהתאמה - מחירים שונים. לא הצלחתי למצוא אינדיקציה ברשת לכך שיש דגם חדש. האם אתה מכיר? האם יש הבדל בין הדגמים מבחינה בטיחותית? אני יודעת שהקייפיט 30 קיבל 5 כוכבים, אבל לא ברור לי איזה דגם.
    תודה רבה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• סלקל - התלבטות - סייבקס או צ'יקו - תגובה

קובי סופר
    28/12/2015

שלום לירון,

לקייפיט 30 יש דגם אחד ולא שניים. אולי יש להם משנותונים שונים, בדים שונים וכו' ואז יש פער מחיר. כמובן שבגלל שלמוצר יש תוקף מומלץ לרכוש אחת מתאריך יצור כמה שיותר חדיש.
    אני לא רואה סיבה לשלם כמעט מחיר כפול על סייבקס שיש את הקייפיט. רמת הבטיחות די זהה אך רמת הנוחות של הצ'יקו טובה בהרבה לדעתי וזה אומר נוחות חגירת התינוק לסל קל, נוחות ההתקנה ברכב והנוחות לתינוק. החיסרון הגדול של צ'יקו בהשוואה לסייבקס הוא שהסל קל אינו מתחבר להרבה עגלות תינוק בעוד שסייבקס מתחבר למרבית העגלות בשוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו