התלבטות בין כמה עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין כמה עגלות
    bengold
    29/12/2015

שלום קובי,

אנחנו מחפשים עגלת תינוק ראשונה.
    קיבלנו המלצות רבות על הבייבי ג'וגר סיטי מיני ועל הבוגאבו בי.
    אנחנו מחפשים משהו באמצע מבחינת הרמה והמחיר - עגלה נוחה לקיפול/תפעול, ונוחה לילד.

על אלו עגלות היית ממליץ?

תודה!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    התלבטות בין כמה עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• התלבטות בין כמה עגלות - תגובה

קובי סופר
    30/12/2015

שלום בן,

לדעתי הארמדילו פליפ היא בדיוק האמצע בין 2 העגלות שציינת. גם מבחינת המחיר, גם מבחינת הפרקטיות שמזכירה את הבייבי ג'וגר ומימדי קיפול כמו של הבי.
    אם בכל זאת ההתלבטות היא בין הבי לג'וגר אז הייתי ממליץ על הבי ואני חושב ששווה להתאמץ ולשלם על מוצר שיהיה טוב יותר עבור התינוק.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה!

bengold
    30/12/2015

הארמדילו פליפ באמת נראית פתרון מוצלח. איזה סלקל מתאים לה/על איזה סלקל אתה ממליץ?

תודה!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה על התגובה! - תגובה

קובי סופר
    31/12/2015

שלום בן,

מכל הסל קלים שמתחברים הייתי ממליץ על סייבקס אטון 4 (הכי בטיחותי אבל יקר מאוד), סייבקס אטון בייסיק או בי סייף.
    אם לוותר על החיבור לעגלה צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל הטוב ביותר שאפשר לרכוש כיום.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו