חוות דעתך לגבי עגלות

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חוות דעתך לגבי עגלות
    חמדה
    31/12/2015

שלום קובי....ברצוני לשאול אותך שאלה לגבי שלושה סוגי עגלות
    1. " סיטי מיני"- (האם הגב של הטילון לא יציב? )
    2. מאמס פאפס
    3. אינגליזינה

אנו גרים בקומה ראשונה ( בערך 10 מדרגות) בירושלים עם רכב ובגז גדול
    הייתי שמחה לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן לגבינו.
    תודה רבה!!

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חוות דעתך לגבי עגלות

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חוות דעתך לגבי עגלות - תגובה

קובי סופר
    02/01/2016

שלום חמדה,

מאוד תלוי איזה דגם של כל חברה ראית.

ההמלצה שלי היא ללכת על הארמדילו פליפ, יש לה טיולון דו כיווני שאין בג'וגר, שינוי מצבים עם לחצן ולא עם שרוך כמו בג'וגר מה שנותן גב יציב יותר, תמיכת גב מלאה מה שאין ברוב דגמי אינגלזינה. הפליפ גם מתקפלת בקלות לגודל מינמלי, קל לשאת אותה במדרגות יחד עם תינוק ביד.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ

רות
    03/01/2016

נראה הגיוני למישהו פה בפורום שעגלת ארמדילו באמת העגלה הכי מושלמת???
    לי זה נשמע לא הגיוני שלכל התלבטות שיש למישהו לגבי עגלה קובי מציע אך ורק את ארמדילו.
    במיוחד שאני בררתי על העגלה הזאת בכמה וכמה חנויות ולא ממש המליצו עליה בטענה ברורה שיש אתה הרבה תקלות בזמן המאד קצר שהיא נמצאת בארץ.
    לעגלה זו יש באמת הרבה יתרונות אבל צריך להתייחס גם לחסרונות המשמעותיים ולא עשות לה סתם קידום מכירות!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• ארמדילו פליפ - תגובה

קובי סופר
    03/01/2016

שלום רות,

בהחלט לא מדובר בעגלה מושלמת. ובהחלט את לא אחת שזקוקה להמלצות. נמאס לי מאשה (או גבר כמוך) שנכנסת וממליצה על מותג שלא אחשוף כדי לא לפגוע בו. אין לי אחוזים במאמאס אנד פאפאס, אין לי חנות, ואין לי אינטרס לקדם את המותג הזה. אם כבר אני יבואן של חברת הרטן ואין לי שום אינטרס גם להמליץ על המוצר שאני מייבא (אף על פי שזו העגלה הטובה ביותר שיש לדעתי, אם כבר שאלת). אני ממליץ נטו ע"פ דרישת ההורה (תקציב ודרישות מהמוצר). כמו כן אני ממליץ מנסיון של מעל ל- 20 שנים! כמוכן אני ממליץ קודם כל על מוצר שיהיה הטוב ביותר עבור התינוק ולאחר מכן הנוחות להורה.
    אם לא תפסיקי לשתול כאן הודעות סמויות אדאג לטפל בזה מול הבוס שלך.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה...

חמדה
    04/01/2016

רציתי להגיד קודם כל תודה רבה!!
    ורציתי לשאול איזה סל קל יכול להיות טוב לרכב ושיש דרך להתאים אותו גם לארמדילו פליפ והכי טוב זה אם יש משהוא שיש דרך לחבר אותו גם לבסיס ברכב כדי להקל.. אבל שלא יוריד בבטיחות לתינוק..

תודה רבה!!!

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• תודה רבה ועוד שאלה... - תגובה

קובי סופר
    04/01/2016

שלום חמדה,

אם נרצה סל קל שמתחבר לעגלה אז סייבקס אטון הוא המומלץ ביותר בדגם על אטון 4 שיגיע בקרוב לארץ. הוא יקר מאוד עם בסיס אך הכי בטיחותי מאלו שמתחברים לעגלה.
    אם מוותרים על החיבור לעגלה אז צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל המומלץ ביותר שיש.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו