מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חוות דעתך לגבי עגלותחמדה31/12/2015
שלום קובי....ברצוני לשאול אותך שאלה לגבי שלושה סוגי עגלות
1. " סיטי מיני"- (האם הגב של הטילון לא יציב? )
2. מאמס פאפס
3. אינגליזינה
אנו גרים בקומה ראשונה ( בערך 10 מדרגות) בירושלים עם רכב ובגז גדול
הייתי שמחה לדעת מה היתרונות והחסרונות של כל אחת מהן לגבינו.
תודה רבה!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חוות דעתך לגבי עגלות - תגובה
קובי סופר02/01/2016שלום חמדה,
מאוד תלוי איזה דגם של כל חברה ראית.
ההמלצה שלי היא ללכת על הארמדילו פליפ, יש לה טיולון דו כיווני שאין בג'וגר, שינוי מצבים עם לחצן ולא עם שרוך כמו בג'וגר מה שנותן גב יציב יותר, תמיכת גב מלאה מה שאין ברוב דגמי אינגלזינה. הפליפ גם מתקפלת בקלות לגודל מינמלי, קל לשאת אותה במדרגות יחד עם תינוק ביד.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהארמדילו פליפ
רות03/01/2016נראה הגיוני למישהו פה בפורום שעגלת ארמדילו באמת העגלה הכי מושלמת???
לי זה נשמע לא הגיוני שלכל התלבטות שיש למישהו לגבי עגלה קובי מציע אך ורק את ארמדילו.
במיוחד שאני בררתי על העגלה הזאת בכמה וכמה חנויות ולא ממש המליצו עליה בטענה ברורה שיש אתה הרבה תקלות בזמן המאד קצר שהיא נמצאת בארץ.
לעגלה זו יש באמת הרבה יתרונות אבל צריך להתייחס גם לחסרונות המשמעותיים ולא עשות לה סתם קידום מכירות!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
ארמדילו פליפ - תגובה
קובי סופר03/01/2016שלום רות,
בהחלט לא מדובר בעגלה מושלמת. ובהחלט את לא אחת שזקוקה להמלצות. נמאס לי מאשה (או גבר כמוך) שנכנסת וממליצה על מותג שלא אחשוף כדי לא לפגוע בו. אין לי אחוזים במאמאס אנד פאפאס, אין לי חנות, ואין לי אינטרס לקדם את המותג הזה. אם כבר אני יבואן של חברת הרטן ואין לי שום אינטרס גם להמליץ על המוצר שאני מייבא (אף על פי שזו העגלה הטובה ביותר שיש לדעתי, אם כבר שאלת). אני ממליץ נטו ע"פ דרישת ההורה (תקציב ודרישות מהמוצר). כמו כן אני ממליץ מנסיון של מעל ל- 20 שנים! כמוכן אני ממליץ קודם כל על מוצר שיהיה הטוב ביותר עבור התינוק ולאחר מכן הנוחות להורה.
אם לא תפסיקי לשתול כאן הודעות סמויות אדאג לטפל בזה מול הבוס שלך.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהתודה רבה ועוד שאלה...
חמדה04/01/2016רציתי להגיד קודם כל תודה רבה!!
ורציתי לשאול איזה סל קל יכול להיות טוב לרכב ושיש דרך להתאים אותו גם לארמדילו פליפ והכי טוב זה אם יש משהוא שיש דרך לחבר אותו גם לבסיס ברכב כדי להקל.. אבל שלא יוריד בבטיחות לתינוק..
תודה רבה!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
תודה רבה ועוד שאלה... - תגובה
קובי סופר04/01/2016שלום חמדה,
אם נרצה סל קל שמתחבר לעגלה אז סייבקס אטון הוא המומלץ ביותר בדגם על אטון 4 שיגיע בקרוב לארץ. הוא יקר מאוד עם בסיס אך הכי בטיחותי מאלו שמתחברים לעגלה.
אם מוותרים על החיבור לעגלה אז צ'יקו קייפיט 30 הוא הסל קל המומלץ ביותר שיש.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם עצבניים?
.jpg)
.jpg)