מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- בחירת עגלהאלונה08/01/2016
היי קובי, קודם כל תודה בעבר הלא רחוק כבר יעצת לי וכעת צמצמתי את החיפוש שלי למספר עגלות ואשמח לחוות דעתך. הפרמטרים החשובים לי ביותר הם: טיולון פתוח בצדדים עם מרחב ראיה גדול, קיפול קטן יחסית למכונית לא גדולה, סל חפצים גדול ונגיש, בד נעים עם מגע פחות סינטטי, חיבור לסלקל של מקסי קוזי, וכמובן נוחות הליכה שכן רוב הזמן אטייל ברגל בעיר ובפארק. רשימת העגלות שנראו לי בינתיים:
Tai tai
מאמאס אנד פאפאס-ארמדילו פליפ/סולה/אורבו
ממבה abc
איה בייבי
פג פרגו- ידוע לי שיש מספר דגמים אשמח להמלצה על דגם ספציפי
ברווי אובו
Joolz מוחדש- עגלה שנתקלתי בה ברשת אך לא ראיתי במציאות
כמובן שאם יש עגלה שלא רשמתי פה ומתאימה יותר לדעתך... התקציב גמיש עד 4000
תודה רבה!!!!!* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
בחירת עגלה - תגובה
קובי סופר10/01/2016שלום אלונה,
אציין שאין עגלה שתמנה את כל הדרישות, לכל אחת היתרונות והחסרונות שלה.
כל היתרונות והחסרונות שאני מונה בתשובת הם בהשוואה לדגמים שציינת ולא מתייחסות לעגלות אחרות בשוק.
Tai tai
העגלה הקלה ביותר, הקיפול הקומפקטי ביותר. בד טוב, יש חיבור למקסי קוזי, מרחב ראיה סביר, בעיקר בישיבה. החיסרון הכי גדול לדעתי הוא שהטיולון חד כיווני.
מאמאס אנד פאפאס-ארמדילו פליפ/סולה/אורבו
על האורבו אני לא ממליץ בכלל, לא תהיה נוחה לפארקים ובכלל חוץ מהיותה מעוצבת ואופנתית הסולה והפליפ הרבה יותר מוצלחות. הפליפ מאוד קטנה בקיפול ודי קרובה למימדי הטאי טאי. חשוב לציין שהפליפ XT אשר טיפה יותר כבדה תתאים לצורך הטיול בפארק. הקיפול שלה הוא אחד הקלים ביותר שיש. הסולה יותר מיושנת מהפליפ, יותר כבדה וגדולה בקיפול. לשני הדגמים מתאים סל קל מקסי קוזי. הבד של הפליפ יותר נעים ופחות סינטטי. יש טיולון דו כיווני לכל הדגמים של מאמאס אנד פאפאס. מרחב הראיה של כל הדגמים הוא פתוח.
ממבה abc
יש לה את הבד האיכותי ביותר, הנוחה ביותר לניוד, סל החפצים הגדול ביותר, יחד עם הברווי אלו העגלות הגבוהות ביותר. מתחבר סל קל מקסי קוזי, שדה ראיה פתוח, אודות לגובה גם יש מרחב ראיה. חסרונותיה הם גודל הקיפול (עדיין נכנסת בכל רכב), הטיולון לא נשכב למצב שטוח.
איה בייבי
מוצרים בסיסים, יחסית כבדות וגדולות בקיפול. הטיולון דו כיווני, מתחבר סל קל מקסי קוזי. שדה הראיה סביר ורק בישיבה.
פג פרגו- ידוע לי שיש מספר דגמים אשמח להמלצה על דגם ספציפי
דגמי הבוק הם המומלצים, קצת חורגים מהתקציב, מגיעים עם סל קל פג, קיימים מתאמים למקסי קוזי אך הם אינם נמכרים יותר בישראל. גודל קיפול גדול אך נכנסת לכל רכב. קיפול פשוט לביצוע, יש סל ענקי, יש עבירות טובה ומומלץ לשדרג לשלד S בשביל הליכה במשטחים קשים יותר. מצריכה רכישת מזרנים לאמבטיה ולטיולון. רק בדגמים היקרים יש בד איכותי והם הרבה מעבר לתקציב שהקצבת.
ברווי אובו
דומה לאיי בי סי אבל כבדה יותר, מתחבר רק סל קל של ברווי ולכן לא הייתי ממליץ עליה.
Joolz מוחדש- עגלה שנתקלתי בה ברשת אך לא ראיתי במציאות
כמובן שאם יש עגלה שלא רשמתי פה ומתאימה יותר לדעתך... התקציב גמיש עד 4000
הופסק היבוא שלה, לא הייתה מוצלחת בגלל גלגלי אויר שנטו להתפנצ'ר, קיפול מסובך ומשקל כבד.
אין לי עגלות נוספות להמליץ עליהן במסגרת התקציב.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
עד כמה חשוב לכם המראה החיצוני שלכם?
.jpg)
.jpg)