מידע רפואי
פורומים
- קרינה סלולרית, סרטן
- אוסטאופורוזיס
- כושר גופני
- סוכרת נעורים, סוכרת ילדים
- רפואת מטיילים
- השאלת ציוד רפואי, ציוד שיקומי, ציוד אורטופדי
- פילאטיס
- נוירולוגיה, אפילפסיה
- כבדי ראיה, מחלות רשתית, ראיה ירודה
- דלקת פרקים, ראומטולוגיה
- פדיקור
- רפואת כף הרגל - פודיאטריה
- הכנה ללידה, קורס הכנה ללידה
- אימון אישי, קואצ'ינג
- בנות, העצמה נשית
מאמרים וחדשות
יועצים בתחום
טובי פלד
פסיכולוג ילדים ונוער פסיכולוג מומחה בעל קליניקה פרטית. מטפל ומאבחן פעוטות, נוער ומבוגרים. עובד בבתי ספר ובארגונים ציבוריים.ד"ר אליהו סמואל
פסיכותרפיסט ילדים ונוער פסיכותרפיה, פסיכואנליטיקאי. למד רפואה באונ` ת"א, התמחה ברפואת ילדים ובפסיכיאטריה של הילד והמתבגר. עבד כרופא פסיכיאטר בכיר ברמת חן ובהמשך שימש כמנהל יחידה בגיל הרך. הקים גן לילדים אוטיסטים. מנהל שירות פסיכיאטרי של הילד והמתבגר בב"ח ולפסון. יועץ מערכת החינוך באזור המרכז. עוסק בפרקטיקה פרטית בתחום הפסיכותרפיה בתל אביב בכל הגילאים.
מנהל הפורום
.jpg)
- חיפוש עגלהעירית09/01/2016
שלום
אשמח לעזרה.. מתוך קריאה ומחקר יודעת מה אני מחפשת אך לא בטוחה איזו עגלה עונה כל הדרישות:
עגלה שמתקפלת בקלות (יד אחת כמו בייבי גוגר או פג)
עגלה שניתנת להרכבה משני הצדדים (צד הורה וצד חוץ )גם של הטיולון והאמבטיה
ידית אחיזה מתכווננת לגובה
מצב שכיבה לפחות 170
מבחינת מחיר, כמובן שמה שיותר זול , מעוניינת בכל החבילה של אמבטיה, טיולון , כיסא רכב (או שהאם שווה לקנות בנפרד?)
מצאתי את העגלה הזו שגדול נראית לי - פג פרגו בוק ספורטיב 2015 ב4000 שח האם סביר?* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר 
חיפוש עגלה - תגובה
קובי סופר10/01/2016שלום עירית,
המחיר סביר וזו עגלה שעונה לכל הדרישות. יש לוודא שאת מקבלת יחד איתה טיולון פופ אפ ולא טיולון איזי דרייב. יש לבדוק תוקף של הסל קל.
הייתי גם ממליץ לבדוק את עגלת מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ.
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירהחוות דעת
עירית11/01/2016תודה רבה!
ומה דעתך על ברייטקס? האם הם באמת כל כך בטיחותיים כפי שכולם טוענים? מה דעתך על עגלת b agile שנראית טובה, הבייבי גוגר סיטי מיני גם כן מפתה בגלל הקיפול המהיר והבוגבו קמיליון שיקר מאוד לטעמי...
תודה רבה..* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
חוות דעת - תגובה
קובי סופר12/01/2016שלום עירית,
ברייטקס הם אחת מהחברות המובילות בתחום הבטיחות לרכב (מושבי בטיחות, סל קלים וכו'), אין כל קשר בבטיחות לעניין העגלות. מבחינה בטיחותית כל העגלות עוברות את אותם מבחנים ולכן הרמה די זהה בכולן. אני פחות ממליץ על הברייטקס או הבייבי ג'וגר בעיקר בגלל העובדה שהטיולון שלהן הוא חד כיווני וזה לדעתי חיסרון ענק. אם בכל זאת את תרצי עגלה מהסגנון שלהן אז ביבה טאי טאי הרבה יותר טובה ומוצלחת משתיהן.
על הקמיליון אני פחות ממליץ כי הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר (כפי שציינת באחת מדרישותייך).
בברכה,* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתרלקביעת תורסגירה
שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו
בוסטר גב סייבקס
שלום וברכה, מחפשת המלצה לכיסאות בטיחות צרים שמאפשרים חגירה בטוחה של שלושה כסאות במושב האחורי, חוץ מה- graco slimfit.
ספורטליין פולד 2025 יתרונות חסרונות
מחפשת טרמפיסט לעגלת סלסה
ייעוץ בנושא קניית טיולון
מה דעתך על נונה ובייביבוס
Babysafe - כסא בטיחות
רכישת טיולונים לבת שנתיים
רעש לבן לתינוק - מומלץ?
ערוץ הבריאות
.jpg)
האם אתם קמצנים?
.jpg)
.jpg)