חיפוש עגלה

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• חיפוש עגלה
    עירית
    09/01/2016

שלום
    אשמח לעזרה.. מתוך קריאה ומחקר יודעת מה אני מחפשת אך לא בטוחה איזו עגלה עונה כל הדרישות:
    עגלה שמתקפלת בקלות (יד אחת כמו בייבי גוגר או פג)
    עגלה שניתנת להרכבה משני הצדדים (צד הורה וצד חוץ )גם של הטיולון והאמבטיה
    ידית אחיזה מתכווננת לגובה
    מצב שכיבה לפחות 170

מבחינת מחיר, כמובן שמה שיותר זול , מעוניינת בכל החבילה של אמבטיה, טיולון , כיסא רכב (או שהאם שווה לקנות בנפרד?)

מצאתי את העגלה הזו שגדול נראית לי - פג פרגו בוק ספורטיב 2015 ב4000 שח האם סביר?

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    חיפוש עגלה

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• חיפוש עגלה - תגובה

קובי סופר
    10/01/2016

שלום עירית,

המחיר סביר וזו עגלה שעונה לכל הדרישות. יש לוודא שאת מקבלת יחד איתה טיולון פופ אפ ולא טיולון איזי דרייב. יש לבדוק תוקף של הסל קל.
    הייתי גם ממליץ לבדוק את עגלת מאמאס אנד פאפאס ארמדילו פליפ.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת

עירית
    11/01/2016

תודה רבה!
    ומה דעתך על ברייטקס? האם הם באמת כל כך בטיחותיים כפי שכולם טוענים? מה דעתך על עגלת b agile שנראית טובה, הבייבי גוגר סיטי מיני גם כן מפתה בגלל הקיפול המהיר והבוגבו קמיליון שיקר מאוד לטעמי...

תודה רבה..

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• חוות דעת - תגובה

קובי סופר
    12/01/2016

שלום עירית,

ברייטקס הם אחת מהחברות המובילות בתחום הבטיחות לרכב (מושבי בטיחות, סל קלים וכו'), אין כל קשר בבטיחות לעניין העגלות. מבחינה בטיחותית כל העגלות עוברות את אותם מבחנים ולכן הרמה די זהה בכולן. אני פחות ממליץ על הברייטקס או הבייבי ג'וגר בעיקר בגלל העובדה שהטיולון שלהן הוא חד כיווני וזה לדעתי חיסרון ענק. אם בכל זאת את תרצי עגלה מהסגנון שלהן אז ביבה טאי טאי הרבה יותר טובה ומוצלחת משתיהן.
    על הקמיליון אני פחות ממליץ כי הטיולון שלה לא נשכב למצב ישר (כפי שציינת באחת מדרישותייך).

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו