עגלת בוגבו בי 3

מנהל הפורום

קובי סופר
קובי סופר
לקביעת תור אצל קובי סופר ללא פרסום בפורום

• עגלת בוגבו בי 3
    ברק
    10/01/2016

היי,
    אשמח לדעת כמה פרטים לגבי העגלה :
    1. עד איזה גיל ניתן להשתמש באמבטיה ? הסיבה שאני שואלת היא מכיוון שראיתי את האמבטיה והיא נראית לי מאוד קטנה וצרה יחסית. לפי מה שהבנתי מומלץ לשים ילד בטיולון רק מגיל חצי שנה מבחינה בריאותית ואני חוששת שלא יהיה צפוף מידי בגלל הגודל.
    2. האם ניתן להשתמש בה בשטח ? היא ממותגת העגלה עירונית ואני מאוד חוששת שהגלגלים לא חזקים מספיק .
    3. מה הזוית של הטיולון ?
    4. באמת מומלץ בחיפוש עגלה לשים דגש בעיקר על טיולון ?
    תודה מראש ,
    אביבית

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה
    עגלת בוגבו בי 3

הוספת תגובה

לקביעת תור או פניה אישית למומחה ללא פרסום בפורום

• עגלת בוגבו בי 3 - תגובה

קובי סופר
    10/01/2016

שלום אביבית,

1. עד איזה גיל ניתן להשתמש באמבטיה ? הסיבה שאני שואלת היא מכיוון שראיתי את האמבטיה והיא נראית לי מאוד קטנה וצרה יחסית. לפי מה שהבנתי מומלץ לשים ילד בטיולון רק מגיל חצי שנה מבחינה בריאותית ואני חוששת שלא יהיה צפוף מידי בגלל הגודל.

האמבטיה יחסית קטנה וזה מאוד תלוי בהתפתחות וגודל התינוק. ראיתי מקרים בהם האמבטיה הספיקה עד גיל 3 חודשים וכאלו שהספיקה עד חצי שנה. במרבית המקרים האמבטיה תספיק לפחות עד 5 חודשים. חשוב לציין שהטיולון מתאים מגיל לידה.

2. האם ניתן להשתמש בה בשטח ? היא ממותגת העגלה עירונית ואני מאוד חוששת שהגלגלים לא חזקים מספיק .

תלוי מה את מגדירה שטח. זו עגלה עירונית שנבנתה לעיר ומקסימום פארקים. זו לא עגלה לטרקים/יערות/חול ים וכו'

3. מה הזוית של הטיולון ?

סביב ה- 170 מעלות, מזרן עגלה איכותי (מויסקו ג'ל) ישפר את השכיבה והשקע שבין הגב לישבן.

4. באמת מומלץ בחיפוש עגלה לשים דגש בעיקר על טיולון ?

בודאי, זהו החלק שישמש אתכם מרבית הזמן, האמבטיה גג עד חצי שנה והטיולון יכול לשרת עד גיל 3 שנים.

בברכה,

* המידע המוצג כאן אינו מהווה ייעוץ רפואי או תחליף לו, כל הסתמכות על המידע היא באחריותך בלבד. הגלישה באתר היא בהתאם לתקנון האתר
    לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן עגלה

אני
    11/01/2016

אפשר המלצה למזרן לטיולון מהסוג שהזכרת?

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

• מזרן עגלה - תגובה

קובי סופר
    12/01/2016

שלום,

מזרן העגלה הטוב ביותר שיש לדעתי הוא קומפי קוש. יש לו ספוג זכיר (ויסקו ג'ל) והוא תומך בצורה מושלמת בגוף התינוק. היות ולכל תינוק יש גוף וצורה שונים הספוג הזכיר מתאים את עצמו לכל תינוק.

בברכה,

לקביעת תור
    סגירה

הוספת תגובה

שאלות ותשובות נוספות שעניינו את הגולשים שלנו